Voeg Google accounts toe of verwijder ze

< Vorige / Volgende >

Voeg Google accounts toe of verwijder ze

Je kan je Google account aan je Evernote account koppelen voor de volgende integraties:

Wanneer hierom gevraagd wordt, volg dan dan stappen om Evernote toestemming te geven om je Google account te bekijken. Dit zijn mogelijke situaties waarbij je deze stappen moet zetten:

• De eerste keer dat je de agenda widget aan Startscherm toevoegt. (Nieuwe versies van Evernote)
  • Wanneer je op de drie puntjes in de agenda widget klikt en Voeg agenda account toe... selecteert. (Nieuwe versies van Evernote)
  • De eerste keer dat je Agenda Activiteit selecteert in het Invoegen menu in de werkbalk. (Nieuwe versies van Evernote)
  • De eerste keer dat je Google Drive selecteert in het Invoegen menu in de werkbalk. (Nieuwe versies van Evernote)
  • De eerste keer dat je een Google Drive bestandslink kopieert en in een notitie plakt en de Koppel optie selecteert. (Nieuwe versies van Evernote)
  • De eerste keer dat je het Google Drive (driehoek) icoon in de notitiewerkbalk selecteert. (Oudere versies van Evernote)
  • Wanneer je de "Ga verder met Google" inlog-optie selecteert.

Koppel een Google account

Om een Google account aan Evernote te koppelen:

1. Ga naar de "Gekoppelde Diensten" pagina in je accountinstelingen.
  2. Naast de gekoppelde diensten klik je op Koppel. Als er al een account gekoppeld is, klik dan op Voeg account toe (alleen Professional en Teams).
  3. Log in bij je Google account met je Google inloggegevens.
  4. Volg de aanwijzingen. Klik op de blauwe Geef toestemming knop op de rechtenpagina om te koppelen.
  5. Wanner het account gekoppeld is, kan je het browserscherm sluiten en terug gaan naar Evernote.

Ontkoppel een Google account

Om een Google account te ontkoppelen van Evernote:

1. Ga naar de "Gekoppelde Diensten" pagina in je accountinstelingen.
  2. Klik op Ontkoppel naast de gekoppelde dienst.

Veelgestelde Vragen

Kan ik er voor kiezen om mijn Google account te koppelen voor bepaalde/specifieke doeleinden (bijv., Google Agenda, maar niet Google Drive)?

Ja. Je kan de verschillende Google koppelingen beheren in je accountinstellingen. Let op, je kan maar 1 account gebruiken voor Google Log-in en 1 account voor Google Drive. Met een Personal abonnement kan je maar 1 account en met een Professional en Teams abonnement kan je maximaal 5 accounts koppelen voor Google Agenda en Contacten.

Wanneer ik Evernote toestemming geef om verbonden te zijn met mijn Google account, wat kan Google dan in mijn Evernote account zien en andersom?

Wanneer je Evernote toestemming geeft om verbinding te maken met je Google account, dan geef je Evernote toestemming om bepaalde aspecten van je Google account te zien en te gebruiken, zoals aangegeven wordt op de rechtenpagina. Google kan de notities in je Evernote account niet zien of gebruiken.

Welke gegevens worden door Evernote verzameld en ontvangen met betrekking tot mijn agenda's en activiteiten?

Evernote verzamelt en ontvangt activiteitsgegevens (titel, datum, tijd, locatie), aanwezige mensen en hun acceptatie status, locaties en video links. Google kan de notities in je Evernote account niet zien of gebruiken.

Kan Google door mijn notities in Evernote zoeken als ik mijn Google account aan mijn Evernote account verbind?

Nee. De verbinding waar je mee instemt geeft alleen Evernote toestemming om je Google account in te zien, niet omgekeerd. Google kan de notities in jouw Evernote account niet zoek of doorzoeken.