Beheer agenda instellingen

< Vorige / Volgende >

Beheer agenda instellingen

Instellingen agenda

Om je agenda instellingen te bekijken in Evernote voor Mac, Windows of Web klik je op de Instellingen knop (gereedschap) naast je naam bovenin het linker menu. Ga daarna naar Voorkeuren > Agenda.

Om je agenda instellingen van de widget te bekijken, klik of tik je op de Meer opties knop (drie puntjes) rechts bovenin de agenda widgets. Klik of tik daarna op Agenda instellingen....

Vooraf-opgezette notities

Een agenda activiteit in een gekoppelde notitie

Notities die vanuit de agenda widget aangemaakt worden, worden standaard voorgeformatteerd met een sjabloon inclusief de details van je agenda activiteit. Delen voor actiepunten en opmerkingen worden ook toegevoegd aan het sjabloon en kunnen herschikt of verwijderd worden uit de notitie. Het sjabloon zelf kan echter niet aangepast worden.

Om vooraf-opgezette notities uit te schakelen en elke keer met een lege notitie te beginnen, schuif je het schuif je naar Uitgeschakeld.

Agenda meldingen

Evernote kan je er aan herinneren wanneer het tijd is om notulen te maken, of een bestaande notitie openen, zodat je niets mist.

Agenda activiteitsmeldingen zijn berichten die je kort voor je vergaderingen te zien krijgt, wanneer ze beginnen en wanneer ze net afgelopen zijn, zodat je nooit vergeet om notities te maken of informatie erbij te pakken dat je vooraf bedacht had nodig te hebben.

Ga naar Beheer melden van Evernote voor agenda activiteiten voor meer informatie.

Beheer accounts

Door op Beheer accounts te klikken of te tikken, ga je naar de "Gekoppelde Diensten" pagina in jouw accountinstellingen. Hier kan je jouw Google Agenda account(s) koppelen en ontkoppelen. Ga naar Alles over het toevoegen en verwijderen van Google accounts voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

Waar vind ik meer informatie over het koppelen van Google Agenda?

Ga naar Evernote + Google Agenda Overzicht voor meer informatie.