Beheer agenda instellingen

< Vorige / Volgende >

Beheer agenda instellingen

Agenda widget instellingen

Om je agenda instellingen te bekijken, klik of tik je op de Meer opties knop (drie puntjes) rechts bovenin de agenda widgets. Klik of tik daarna op Agenda instellingen....

Voorgeformatteerde notities

Een agenda activiteit in een gekoppelde notitie

Notities die vanuit de agenda widget aangemaakt worden, worden standaard voorgeformatteerd met een sjabloon inclusief de details van je agenda activiteit. Delen voor actiepunten en opmerkingen worden ook toegevoegd aan het sjabloon en kunnen herschikt of verwijderd worden uit de notitie. Het sjabloon zelf kan echter niet aangepast worden.

Om voorgeformatteerde notities uit te schakelen en elke keer met een lege notitie te beginnen, schuif je het schuif je naar Uitgeschakeld.

Agenda meldingen (Binnenkort beschikbaar)

Meldingen om notities te maken of te openen voor agenda activiteiten is beschikbaar beschikbaar!

Beheer accounts

Door op Beheer accounts te klikken of te tikken, ga je naar de "Gekoppelde Diensten" pagina in jouw accountinstellingen. Hier kan je jouw Google Agenda account(s) koppelen en ontkoppelen. Ga naar Alles over het toevoegen en verwijderen van Google accounts voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

Waar vind ik meer informatie over het koppelen van Google Agenda?

Ga naar Evernote + Google Agenda Overzicht voor meer informatie.