Schakel meldingen in voor Evernote

< Vorige / Volgende >

Schakel meldingen in voor Evernote

Om meldingen van Evernote te ontvangen, moet je Evernote toestemming geven om meldingen naar je apparaat te sturen. Meldingen moeten ingeschakeld zijn voor elk apparaat en/of browser waarop je Evernote gebruikt. Het inschakelen van meldingen geeft je de mogelijkheid om:

• Meldingen ontvangen wanneer herinneringen vervallen
  • Berichten ontvangen over notities en notitieboeken die met jou gedeeld zijn
  • Kom meer te weten over Evernote

Meldingen inschakelen

• Mac

Om meldingen van Evernote op Mac apparaten te ontvangen, moet je de meldingen inschakelen in de instellingen van je apparaat. Volg de volgende stappen:

1. Selecteer Apple menu > Systeemvoorkeuren > Meldingen in de menubalk.
    2. Scroll naar Evernote in de app lijst en schakel de switch in naast Sta meldingen van Evernote toe.

Ga naar Wijzig meldingvoorkeuren voor Mac van Apple Support voor meer informatie.

• Windows

Om meldingen van Evernote op Windows apparaten te ontvangen, moet je de meldingen inschakelen in de instellingen van je apparaat. Volg de volgende stappen:

1. Selecteer Start > Instellingen > Meldingen & acties.
    2. Scroll naar Evernote in de app lijst en schakel de switch in naast Aan.

Ga naar Wijzig meldingingstellingen in Windows 10 van Microsoft Support voor meer informatie.

• iPhone, iPad en iPod touch

Om meldingen van Evernote op iOS apparaten te ontvangen, moet je de meldingen inschakelen in de instellingen van je apparaat. Volg de volgende stappen:

1. De Instellingen app te openen.
    2. Ga naar Meldingen.
    3. Scroll naar Evernote in de app lijst en schakel de switch aan naast Sta meldingen toe.

Ga naar Wijzig meldingvoorkeuren voor iPhone van Apple Support voor meer informatie.

• Android

Om meldingen van Evernote op Android apparaten te ontvangen, moet je de meldingen inschakelen in de instellingen van je apparaat. Volg de volgende stappen:

1. De Instellingen app te openen.
    2. Tik op Meldingen.
    3. Tik op Evernote onder "Recent gestuurd".
    4. Schakel de switch aan naast "Toon meldingen" (blauw).

Als je deze instellingen niet ziet, kan het zijn dat je een oudere versie van Android gebruikt. Ga naar Meldingen beheren op Android van Android Help voor meer informatie.

• Web

Om meldingen van Evernote Web te ontvangen, moet je de meldingen van je web browser aan zetten. De stappen voor de meest gebruikte browsers worden hieronder beschreven.

Om meldingen van Evernote voor Chrome in te schakelen, volg je deze stappen:

1. Open Chrome op je computer.
    2. Selecteer Chrome > Voorkeuren... in de menubalk.
    3. Onder "Privacy en beveiliging" selecteer je Site instellingen > Meldingen.
    4. Klik op Toevoegen naast "Toestaan". Voer "www.evernote.com" in en klik op Toevoegen.

Ga naar Meldingen in- of uitschakelen van Google Chrome Help voor meer informatie.

Om meldingen van Evernote voor Safari in te schakelen, volg je deze stappen:

1. Open Safari op je computer.
    2. Selecteer Safari > Voorkeuren... in de menubalk.
    3. Klik op Websites en klik op Meldingen.
    4. Zoek naar "www.evernote.com" in de websitelijst en selecteer Sta toe in het dropdown menu.

Ga naar Pas websitemeldingen aan in Safari op Mac van Apple Support voor meer informatie.

Om meldingen van Evernote voor Firefox in te schakelen, volg je deze stappen:

1. Open Firefox op je computer.
    2. Selecteer Firefox > Voorkeuren... in de menubalk.
    3. Klik op Privacy & Beveiliging in het linker menu.
    4. Scroll naar "Toestemming" en klik op de Instellingen... knop rechts van "Meldingen".
    5. Zoek naar "www.evernote.com" in de websitelijst en selecteer Sta toe in het dropdown menu.

Ga naar Web-pushnotificaties in Firefox van Mozilla Support voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

Ik heb Evernote meldingen op mijn apparaat ingeschakeld. Waarom krijg ik ze dan niet te zien?

Als je Evernote toestemming hebt gegeven om meldingen te versturen en je jouw functie-specifieke meldingsinstellingen nog een keer bekeken hebt, dan zou je meldingen op je apparaat moeten ontvangen. Als je jouw instellingen gecontroleerd hebt en nog steeds geen meldingen ontvangt, controleer dan je andere apparaatsinstellingen of tools die meldingen beheren. Dit zijn onder andere:

• Focus Modus, Niet Storen Modus, Bedtijd Modus - Deze werkende systeemmodi geven je de mogelijkheid om specifieke tijden op de dag aan te geven waarop je wil dat je apparaat geen meldingen toont.
  • Focus-enabling appts en browser extensies - Het kan zijn dat je een andere app of browser extensie geïnstalleerd hebt waardoor je meldingen op een specifieke tijd tegengehouden worden.
  • Melding prioriteiten (iOS 15) - Deze nieuwe functie geeft je de mogelijkheid om bepaalde prioriteitsniveaus aan te geven voor losse app meldingen.
  • Scherm delen instellingen van andere apps - Verschillende vergader- en samenwerkingsapps hebben instellingen waardoor meldingen tegengehouden worden wanneer je jouw scherm deelt.

Hoe zorg ik er voor dat mijn meldingen langer te zien zijn?

Meldingen van Evernote worden getoond overeenkomstig de instellingen van de app op je apparaat of meldingsinstelingen van je browser. Je kan instellingen zoals als weergavetijd, type banner, vergrendelde scherm weergave, geluiden en trillen op je apparaat aanpassen. Deze instellingen kunnen hier aangepast worden:

• Mac: Voorkeuren > Meldingen
  • Windows: Systeem > Meldingen & Acties
  • iOS: Instellingen > Meldingen
  • Android: Instellingen > Meldingen
  • Web browsers: Website instellingen > Meldingen