Evernote release notes

< Vorige / Volgende >

Evernote release notes

Kies hieronder een besturingssysteem voor de meest recente release notes. Ga naar Bekijk app versie om het versienummer van de app te zien. Ga naar Alles over hoe Evernote app updates aan klanten levert voor meer informatie over hoe Evernote app updates levert, wanneer je in aanmerking komt voor een update en hoe je jouw Evernote app bijwerkt.

• Mac

De meest recente versie is 10.21.5 build 2931, released op 9 september 2021.

Evernote voor Mac 10.21.5 is nu beschikbaar in de Mac App Store of op onze website als directe download. Als je de app al gedownload hebt, hoef je geen actie te ondernemen en zie je snel een automatische update.

Nieuw

• Belangrijk nieuws: Je kan nu codeblokken en scheidingslijnen toevoegen aan je tabellen!
    • We maken Startscherm nog nuttiger. Notities, taken, labels en notitieboekwidgets hebben een icoon rechts bovenin zodat een nieuwe aan kan maken met een klik, rechts van de widget.
    • Toevoegen van filters aan je notitielijst of zoekresultaten is een geweldige manier om je weergave in te perken. Je kan deze filters met een klik opslaan als opgeslagen zoekopdracht.
    • Je kan nu notities dupliceren, kopiëren en samenvoegen terwijl je offline bent. Zelfs als je internet niet werkt, kan je aan het werk.

Opgelost

• Je agenda begint misschien op zondag of maandag, afhankelijk van waar je woont. Nu ziet de app je locatie en past het aan.
    • Als je soms een notitie als PDF exporteerde, verscheen er soms een regeleinde in het midden van een woord in de titel van de notitie. Dat is niet hoe het hoort en behoort nu tot het verleden.
    • Laten we eerlijk zijn: notitieconflicten zijn frustrerend. We hebben een manier gevonden waarop die minder vaak plaatsvinden wanneer je op een apparaat bewerkt, maar je komt ze soms nog tegen. We werken er hard aan en zijn dankbaar voor je geduld.

Ga naar Eerdere release notes voor Evernote voor Mac om oudere release notes te bekijken.

• Windows

De meest recente versie is 10.21.5 build 2931, released op 9 september 2021.

Evernote voor Windows 10.21.5 is nu beschikbaar in de Windows Store of op onze website als directe download. Als je de app al gedownload hebt, hoef je geen actie te ondernemen en zie je snel een automatische update.

Nieuw

• Belangrijk nieuws: Je kan nu codeblokken en scheidingslijnen toevoegen aan je tabellen!
    • We maken Startscherm nog nuttiger. Notities, taken, labels en notitieboekwidgets hebben een icoon rechts bovenin zodat een nieuwe aan kan maken met een klik, rechts van de widget.
    • Toevoegen van filters aan je notitielijst of zoekresultaten is een geweldige manier om je weergave in te perken. Je kan deze filters met een klik opslaan als opgeslagen zoekopdracht.
    • Je kan nu notities dupliceren, kopiëren en samenvoegen terwijl je offline bent. Zelfs als je internet niet werkt, kan je aan het werk.

Opgelost

• Je agenda begint misschien op zondag of maandag, afhankelijk van waar je woont. Nu ziet de app je locatie en past het aan.
    • Als je soms een notitie als PDF exporteerde, verscheen er soms een regeleinde in het midden van een woord in de titel van de notitie. Dat is niet hoe het hoort en behoort nu tot het verleden.
    • Laten we eerlijk zijn: notitieconflicten zijn frustrerend. We hebben een manier gevonden waarop die minder vaak plaatsvinden wanneer je op een apparaat bewerkt, maar je komt ze soms nog tegen. We werken er hard aan en zijn dankbaar voor je geduld.

Ga naar Eerdere release notes voor Evernote voor Windows om oudere release notes te bekijken.

• iOS

De meest recente versie is 10.17, released op 14 september 2021.

Evernote voor iOS 10.17 is beschikbaar in de App Store. Als automatische app updates ingeschakeld hebt, hoef je geen actie te ondernemen en zie je snel een automatische update.

Nieuw

• Belangrijk nieuws: Je kan nu codeblokken en scheidingslijnen toevoegen aan je tabellen!
    • We maken Startscherm nog nuttiger. Notities, taken, labels en notitieboekwidgets hebben een icoon rechts bovenin zodat een nieuwe aan kan maken met een klik, rechts van de widget.

Opgelost

• De app blijft geluid opnemen nadat je apparaat automatisch vergrendeld is, zelfs als het met een wachtwoord vergrendeld is.

Ga naar Eerdere release notes voor Evernote voor iOS om eerdere release notes te bekijken.

• Android

De meest recente versie is 10.17, released op 14 september 2021.

Evernote voor Android 10.17 wordt langzaam aan uitgerold in de Play Store. Als automatische app updates ingeschakeld hebt, hoef je geen actie te ondernemen en zie je snel een automatische update.

Nieuw

• Tabellen ondersteunen nu codeblokken en scheidingslijnen.
    • Maak nieuwe notities, taken, labels en notitieboeken aan in de widget in Startscherm.

Opgelost

• Afbeeldingen gescand in Evernote kunnen nu goed opgeslagen worden.

Ga naar Eerdere release notes voor Evernote voor Android om eerdere release notes te bekijken.

• Web

De meest recente versie is 10.21.5, released op 9 september 2021.

Evernote Web updates gaan automatisch. Je hoeft dus geen actie te ondernemen.

Nieuw

• Belangrijk nieuws: Je kan nu codeblokken en scheidingslijnen toevoegen aan je tabellen!
    • We maken Startscherm nog nuttiger. Notities, taken, labels en notitieboekwidgets hebben een icoon rechts bovenin zodat een nieuwe aan kan maken met een klik, rechts van de widget.
    • Toevoegen van filters aan je notitielijst of zoekresultaten is een geweldige manier om je weergave in te perken. Je kan deze filters met een klik opslaan als opgeslagen zoekopdracht.

Opgelost

• Je agenda begint misschien op zondag of maandag, afhankelijk van waar je woont. Nu ziet de app je locatie en past het aan.
    • Laten we eerlijk zijn: notitieconflicten zijn frustrerend. We hebben een manier gevonden waarop die minder vaak plaatsvinden wanneer je op een apparaat bewerkt, maar je komt ze soms nog tegen. We werken er hard aan en zijn dankbaar voor je geduld.

Ga naar Eerdere release notes voor Evernote Web om oudere release notes te bekijken.

Sleutelwoorden:

• release notes
  • wijzig logboek
  • wat is nieuw
  • nieuwe release