Evernote release notes

< Vorige / Volgende >

Evernote release notes

Kies hieronder een besturingssysteem voor de meest recente release notes. Ga naar Bekijk app versie om het versienummer van de app te zien. Ga naar Alles over hoe Evernote app updates aan klanten levert voor meer informatie over hoe Evernote app updates levert, wanneer je in aanmerking komt voor een update en hoe je jouw Evernote app bijwerkt.

• Mac

De meest recente versie is 10.41.5, released op 22 juli 2022.

Evernote voor Mac 10.41.5 is nu beschikbaar in de Mac App Store of op onze website als directe download. Als je de app al gedownload hebt, hoef je geen actie te ondernemen en zie je snel een automatische update.

Opgelost

• Diverse bugfixes.

Ga naar Eerdere release notes voor Evernote voor Mac om oudere release notes te bekijken.

• Windows

De meest recente versie is 10.41.5, released op 22 juli 2022.

Evernote voor Windows 10.41.5 is nu beschikbaar in de Windows Store of op onze website als directe download. Als je de app al gedownload hebt, hoef je geen actie te ondernemen en zie je snel een automatische update.

Opgelost

• Diverse bugfixes.

Ga naar Eerdere release notes voor Evernote voor Windows om oudere release notes te bekijken.

• iOS

De meest recente versie is 10.36, released op 22 juli 2022.

Evernote voor iOS 10.36 is beschikbaar in de App Store. Als automatische app updates ingeschakeld hebt, hoef je geen actie te ondernemen en zie je snel een automatische update.

Nieuw

• Team klanten kunnen nu op stapel filteren in de zoekbalk of de gefilterde notitie widget.
    • Nieuw widget alarm! Houd een lijst met je Evernote snelkoppelingen direct op het startscherm van je apparaat bij, zodat je sneller bij je notities bent.

Ga naar Eerdere release notes voor Evernote voor iOS om eerdere release notes te bekijken.

• Android

De meest recente versie is 10.36, released op 22 juli 2022.

Evernote voor Android 10.36 is beschikbaar in de Play Store. Als automatische app updates ingeschakeld hebt, hoef je geen actie te ondernemen en zie je snel een automatische update.

Nieuw

• Filteren op stapel is nu beschikbaar voor Teams klanten.

Ga naar Eerdere release notes voor Evernote voor Android om eerdere release notes te bekijken.

• Web

De meest recente versie is 10.41.5, released op 22 juli 2022.

Evernote Web updates gaan automatisch. Je hoeft dus geen actie te ondernemen.

Opgelost

• Diverse bugfixes.

Ga naar Eerdere release notes voor Evernote Web om oudere release notes te bekijken.

Sleutelwoorden:

• release notes
  • wijzig logboek
  • wat is nieuw
  • nieuwe release