Wat als Log in met Apple tijdelijk niet beschikbaar is

< Vorige / Volgende >

Wat als Log in met Apple tijdelijk niet beschikbaar is

Als je tijdelijk problemen ervaart met het inloggen bij Evernote met je Apple ID, volg dan de instructies hieronder om bij je account in te loggen.

Stap 1. Maak een Evernote wachtwoord aan voor je account

Om een Evernote wachtwoord aan te maken, volg dan deze stappen:

1. Klik hier om een wachtwoord aan te vragen via "Wachtwoord vergeten".
  2. Voer je Apple ID e-mailaders of je persoonlijke doorgifte e-mailadres (als je er voor gekozen hebt om je e-mailadres te verbergen) in.
  3. Controleer je inbox voor een e-mail om een Evernote wachtwoord aan te maken.

Het aanmaken van een Evernote wachtwoord heeft geen invloed op je Apple ID wachtwoord.

Stap 2. Log in met je e-mailadres en Evernote wachtwoord

Nadat je een Evernote wachtwoord ingesteld hebt, kan je bij Evernote inloggen door je (doorgifte-adres) e-mailadres in te voeren. Voer daarna het Evernote wachtwoord in.

Hoe vind ik het doorgifte-adres dat bij mijn Evernote account hoort als ik er voor gekozen heb mijn e-mailadres te verbergen?

Als je persoonlijke e-mailaders wil vinden, volg dan de volgende stappen:

1. Log in bij de Apple ID website.
  2. Klik op Beheer... onder 'Apps & Websites die Apple ID gebruiken' in het tabblad 'Beveiliging'.
  3. Klik op Evernote in de app lijst.
  4. Bekijk het e-mailadres bij 'Verberg mijn e-mail'. Het eindigt op @privaterelay.appleid.com.

Sleutelwoorden:

• log in met apple
  • apple inloggen
  • ga verder met apple
  • apple login