Wat is er nieuw in Evernote voor Android

< Vorige / Volgende >

Wat is er nieuw in Evernote voor Android

Drie screenshots van de nieuwe Evernote voor Android

Overzicht

We willen de geheel nieuwe Evernote app voor Android graag me je delen. De nieuwe app bevat belangrijke updates en zorgt voor een gestroomlijnder gebruik van Evernote.

Sommige belangrijke updates zijn:

• Gestroomlijnde navigatie. Helemaal opnieuw ontworpen zodat het er minder rommelig uit ziet en intuïtiever is.
  • Verbeterde notitiebewerker. Meer controle over headings en standaardlettertypen zorgt er voor dat je notities er overal hetzelfde uit zien.
  • Nieuwe notitieknop. Tik op de knop om een nieuwe tekstnotitie aan te maken of tik op de pijl om snel iets vast te leggen.
  • Sneller zoeken. Zie real-time suggesties terwijl je typt en verlaag het aantal zoekresultaten met filters.

We hebben ook nieuwe knoppen toegevoegd, zoals de mogelijkheid om tussen lichte en donkere modus te kunnen kiezen, onafhankelijk van je apparaatinstellingen, en een alleen-kijken modus om onbedoelde bewerkingen van je notities tegen te gaan.

Ga naar de Play Store op je Android apparaat om de nieuwe versie van Evernote te downloaden.

Het nieuwe navigatiemenu in Evernote voor Android

Gestroomlijnde navigatie

Het geheel vernieuwde navigatiemenu opent nu aan de linker kant zodat je snel toegang hebt tot je notities, notitieboeken, snelkoppelingen, labels en nog veel meer.

Verbeterde notitiebewerker

De verbeterde notitiebewerker geeft je nieuwe opmaakmogelijkheden, betere leesbaarheid en heeft meer samenhang met verschillende apparaten.

De nieuwe notitiebewerker in Evernote voor Android

De nieuwe 'Nieuwe notitie' knop in Evernote voor Android

Nieuwe notitie knop

De nieuwe notitie knop geeft je de mogelijkheid een lege notitie aan te maken. Je kan ook kiezen uit een aantal types zodat je snel aan de slag kan.

Sneller zoeken

Het nieuwe zoeken, als eerste geïntroduceerd in Evernote Web, geeft je de mogelijkheid om real-time suggesties te zien terwijl je typt en stelt gerelateerde zoekresultaten voor.

Het nieuwe zoeken in Evernote voor Android

Veelgestelde Vragen

Hoe download ik de nieuwe app?

Ga naar de App Store op je Android apparaat om de nieuwe versie van Evernote te downloaden. Als je Evernote al geïnstalleerd hebt, dan hoef je de app alleen maar te updaten.

Waarom zie ik de update niet in de Play Store?

De bijgewerkte app wordt de komende weken beschikbaar gemaakt in de Play Store, waardoor het kan zijn dat je de optie nog niet ziet om bij te werken. Controleer ook dat je van Android 10 of nieuwer gebruikmaakt, aangezien de nieuwe Evernote app niet ondersteund wordt op oudere Android versies.

Waarom is de nieuwe Evernote voor Android alleen beschikbaar voor Android 10 en hoger?

Onze hoogste prioriteit is om jou de kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid te geven in onze nieuwe apps. We introduceren daarom de nieuwe Evernote voor Android eerst op apparaten met Android 10 of hoger en werken er hard aan om de app ook beschikbaar te maken voor Android 9 en ouder. Alhoewel we er aan werken om de nieuwe Evernote op oudere Android versies te laten werken, raden we je toch aan om Android bij te werken naar versie 10 als dat mogelijk is.

Kan ik de app handmatig bijwerken, zelfs als de update nog niet voor mij beschikbaar is?

We kunnen de update niet beschikbaar maken buiten de Play Store om. De update wordt dus binnenkort voor jou beschikbaar gemaakt.

Hoe weet ik welke app versie ik gebruik?

Een snelle manier om te weten of je de nieuwe Evernote app gebruikt, is om je app te vergelijken met de foto's die je in dit artikel vindt. Wat het meest opvalt is dat de nieuwe app een slide-out navigatiemenu heeft. Er zijn twee icoontjes onderin te vinden en een nieuwe, grotere 'Nieuwe notitie' knop.

Je kan het versienummer ook bekijken door naar het navigatiemenu te gaan, op de Instellingen knop (gereedschap) te tikken en onderin de Instellingen te kijken. De nieuwe Evernote app is versie 10.0.

Welke functies zijn nog niet beschikbaar in de nieuwe app?

• Multi-select
  • Wachtwoordbeheer (1Password, Lastpass, etc.)
  • Sla visitekaartjes op in contacten app apparaat