Sla wijzigingen in je notities op

< Vorige / Volgende >

Sla wijzigingen in je notities op

Meestal worden wijzigingen in notities automatisch opgeslagen. Er zijn echter soms kleine verschillen tussen onze computer- en mobiele apps. Houd er daarbij ook rekening mee Evernote alleen kan synchroniseren als je verbonden bent met het internet.

• Mac

Wijzigingen in notities worden regelmatig automatisch opgeslagen. Klik op de synchronisatieknop bovenin de oudere versie van Evernote voor Mac app om meteen te synchroniseren.

Opmerking: De optie om meteen te synchroniseren is niet beschikbaar in de nieuwe Evernote voor Mac, aangezien wijzigingen automatisch worden opgeslagen. Je ziet de 'Alle wijzigingen opgeslagen' in de rechter bovenhoek van Evernote wanneer de wijzigingen opgeslagen is.

• Windows

Wijzigingen in notities worden regelmatig automatisch opgeslagen. Klik op de synchronisatieknop bovenin de app om meteen te synchroniseren.

Opmerking: De optie om meteen te synchroniseren is niet beschikbaar in de nieuwe Evernote voor Windows, aangezien wijzigingen automatisch worden opgeslagen. Je ziet de 'Alle wijzigingen opgeslagen' in de rechter bovenhoek van Evernote wanneer de wijzigingen opgeslagen is.

• iPhone, iPad en iPod touch

The new Evernote for iOS

Tik, na het bewerken van een notitie, op het groene vinkje in hoek links boven om de wijzigingen op te slaan.

Older version of Evernote for iOS

Sluit de notitie door op de terug pijl te tikken en wijzigingen op te slaan.

Opmerking: Als je Evernote voor iPad gebruikt met de notitielijst en notitie als gesplitst scherm, kan je wijzigingen opslaan door gewoon naar een andere notitie te gaan.

• Android

Sluit de notitie door op de terug pijl te tikken en wijzigingen op te slaan.

• Web

Wijzigingen in een notitie worden automatisch opgeslagen.

Sleutelwoorden:

• synchroniseren