Bekijk app versie

< Vorige / Volgende >

Bekijk app versie

Soms is het belangrijk om te weten welk versienummer de app heeft die je gebruikt. Dit kan je helpen om te bepalen of je de nieuwste versie van Evernote gebruikt en het helpt ons Supportteam om problemen op te lossen. Om de appversie te bekijken, volg je de stappen hieronder voor jouw besturingssysteem.

• Mac

Klik op Evernote > Over Evernote in de menubalk. De versie staat in de eerste tekstregel.

• Windows

Klik op Help > Over... in de menubalk. De versie staat in de eerste tekstregel.

• iPhone, iPad en iPod touch

The new Evernote for iOS
    1. Tik op de drie lijntjes links onderin om het menu te openen.
    2. Tik op het gereedschapsicoon rechts bovenin het menu.
    3. De versie staat onderin het menu.
    Older version of Evernote for iOS
    1. Tik op de 'Account' knop in het menu.
    2. Scroll helemaal naar beneden.
    3. De versie staat onderop de pagina.
  • Android

1. Tik op de drie lijntjes links bovenin om het menu te openen.
    2. Tik op Instellingen > Support
    3. De versie staat onderin het menu onder "Controleer op updates".