Schakel bewerkbescherming in

< Vorige / Volgende >

Schakel bewerkbescherming in

Bewerkbescherming op mobiele apparaten is ontworpen zodat je niet per ongeluk je notities bewerkt. Deze functie is alleen beschikbaar in de nieuwe Evernote voor iOS de nieuwe Evernote voor Android.

Schakel bewerkbescherming in

Om bewerkbescherming in te schakelen, volg je de stappen hieronder.

1. Tik op de drie lijntjes links onderin om het menu te openen.
  2. Tik op het gereedschapsicoon rechts bovenin het menu en kies voor Notities.
  3. Schakel de switch in voor Bewerkbescherming.

Om een notitie te bewerken wanneer bewerkbescherming ingeschakeld is, tik je gewoon op de blauwe Bewerk knop of tik je dubbel op de notitie.

Opmerking: De bewerknop is altijd aanwezig, of bewerkbescherming aan staat of niet. Als bewerkbescherming niet ingeschakeld is, kan je de notitie bewerken door op de Bewerk knop of een keer op de notitie te tikken.