Log in bij Evernote met Apple

< Vorige / Volgende >

Log in bij Evernote met Apple

Evernote Web inlogpagina

Als je een Apple ID hebt, kan je die gebruiken om bij Evernote in te loggen. De mogelijkheid om met je Apple ID in te loggen maakt dat je gemakkelijker en sneller bij je notities kan. Je kan Evernote nog steeds op dezelfde manier blijven gebruiken. Inloggen met Log in met Apple is optioneel en is niet vereist voor het gebruik van Evernote. Het is gewoon een andere manier om in te loggen bij je account.

Voor meer informatie over Log in met Apple, ga naar Wat is Log in met Apple van Apple Support.

Maak een nieuwe Evernote Account aan

Zolang je Apple ID e-mailadres niet gekoppeld is aan een bestaand Evernote account kan je gewoon Evernote starten, klik je op Ga verder met Apple en log je in met je Apple ID. Er wordt automatisch een nieuw Evernote account aangemaakt.

Zelfs als je Log in met Apple gebruikt, kan je een Everote wachtwoord aanmaken door hier een Evernote wachtwoord aan te vragen. Dit geeft je een extra manier om in te loggen en hierdoor kan je ook inloggen bij apps die Log in met Apple nog niet ondersteunen (zie de Veelgestelde vragen hieronder voor een lijst van deze apps). Het aanmaken van een Evernote wachtwoord heeft geen invloed op je Apple ID wachtwoord.

Koppel je Apple ID aan je bestaande Evernote account

Om Log in met Evernote voor je bestaande Evernote account te kunnen gebruiken, moet je e-mailadres van je Evernote overeenkomen met het e-mailadres van je Apple ID.

• Als je een e-mailadres voor je Evernote account hetzelfde is als je Apple ID

Nadat je Ga verder met Apple geselecteerd hebt op het inlogscherm, log je gewoon in met je Apple ID. Evernote zal zien dat de twee e-mailadressen overeenkomen en koppelt je Apple ID aan je bestaande Evernote account.

Opmerking: Als je er voor kiest je e-mailadres tijdens dit proces te verbergen, is Evernote niet in staat te controleren of je Apple ID overeenkomt met je bestaande account en wordt er onbedoeld een nieuw account aangemaakt.

• Als je een e-mailadres voor je Evernote account niet overeenkomt met je Apple ID

Evernote koppelt niet automatisch je accounts. Voordat je Log in met Apple wil gebruiken, moet je eerst het e-mailadres van je Evernote account bijwerken (via accountinstellingen) zodat het overeenkomt met je Apple ID e-mailadres.

Veelgestelde Vragen

Ik heb met Log in met Apple ingelogd, maar kan mijn Evernote notities niet meer vinden. Wat is er gebeurd?

Als je er voor gekozen hebt je e-mailadres te verbergen, dan is er een nieuw account aangemaakt dat los staat van je bestaande Evernote account. Als je er niet voor gekozen hebt om je e-mailadres te verbergen, kan het zijn dat je per ongeluk bij een oud account ingelogd bent of dat je een nieuw, ander account aangemaakt hebt.

Ga naar je accountinstellingen om het e-mailadres en "Lid sinds" datum te controleren. Door dit te controleren, weet je of je ingelogd bent bij het juiste account.

Waarom zie ik een "Koppelen niet beschikbaar" foutmelding wanneer ik Log in met Apple gebruik?

Deze foutmelding verschijnt als je twee-staps verificatie ingesteld hebt voor je Evernote account. Dit blokkeert het koppelingsproces. Om dit op te lossen, ga je naar je accountinstellingen en schakel je twee-staps verificatie voor je Evernote account uit. Log daarna uit en gebruik Log in met Apple opnieuw.

Om twee-staps verificatie toch te kunnen blijven gebruiken wanneer je inlogt bij Evernote, moet je er voor zorgen dat dit ingeschakeld is bij je Apple ID. Wanneer twee-staps verificatie ingeschakeld is op je Apple ID, krijg je elke keer de twee-staps verificatie van Apple te zien wanneer je Log in met Apple gebruikt.

Hoe stel ik een Evernote wachtworod in als ik van Log in met Apple gebruikmaak?

Ga hierheen om een Evernote wachtwoord voor je account in te stellen. Voer het e-mailadres van je Apple ID of je doorgifte-adres in (als je er voor gekozen hebt om je e-mailadres te verbergen). Er wordt een mail gestuurd om een nieuw wachtwoord in te stellen. Het aanmaken van een Evernote wachtwoord heeft geen invloed op je Apple ID wachtwoord.

Nadat je een Evernote wachtwoord ingesteld hebt, kan je bij Evernote inloggen via de Ga verder met Apple knop of door je (doorgifte-adres) e-mailadres in te voeren. Voer daarna het Evernote wachtwoord in.

Hoe vind ik het doorgifte-adres dat bij mijn Evernote account hoort als ik er voor gekozen heb mijn e-mailadres te verbergen?

Als je persoonlijke e-mailaders wil vinden, volg dan de volgende stappen:

1. Log in bij de Apple ID website.
  2. Klik op Beheer apps & websites... in “Beveiliging” onder “Log in met Apple”.
  3. Klik op Evernote in de app lijst.
  4. Bekijk het e-mailadres bij 'Verberg mijn e-mail'. Het eindigt op @privaterelay.appleid.com.

Als je Evernote niet ziet staan wanneer je de bovenstaande stappen uitgevoerd hebt, heb je in het verleden misschien gekozen voor 'Stop Gebruik Apple ID' en dan is het persoonlijke e-mailadres dat voor Evernote gebruikt wordt misschien niet langer actief. Als dit het geval is, ga dan naar het Evernote inlogscherm en klik op Ga verder met Apple om dit opnieuw te activeren. Hierdoor log je opnieuw in bij hetzelfde account. Je kan het e-mailadres dan vinden op de 'Accountsamenvatting' pagina in je accountinstellingen.

Kan ik het doorgifte-adres van Apple gebruiken om bij Evernote in te loggen?

Ja. Als je een Evernote wachtwoord met je persoonlijke doorgifte-adres aangemaakt hebt, voer je gewoon je persoonlijke doorgifte-adres in het e-mailveld van het Evernote inlogscherm in en gebruik je het Evernote wachtwoord wat je aangemaakt hebt.

Als je nog geen Evernote wachtwoord aangemaakt hebt, maar het in de toekomst wel wil gebruiken, vraag dan hier een Evernote wachtwoord aan. Het aanmaken van een Evernote wachtwoord heeft geen invloed op je Apple ID wachtwoord.

Ziet Apple mijn Evernote inloggegevens? Kan Apple mijn notities bekijken of ze gebruiken voor gerichte reclame?

Nee. Wanneer je Log in met Apple gebruikt, geef je Evernote toestemming om relevante gegevens over je Apple ID te bekijken, zoals relevante basis accountgegevens. Apple krijgt geen toestemming om je Evernote account te bekijken.

Wanneer ik Log in met Apple inschakel, is dat dan de enige manier waarop ik in kan loggen?

Nee. Je kan met je Apple ID of je Evernote account inloggen (als je een wachtwoord ingesteld hebt). Dit is vooral belangrijk als je sommige Evernote apps of integraties gebruikt die Log in met Apple niet gebruiken, zoals Web Clipper en Evernote Legacy.

Kan ik twee-staps verificatie gebruiken wanneer ik met Apple inlog?

Ja, je kan twee-staps verificatie nog steeds gebruiken wanneer je jouw Apple ID ingeschakeld hebt.

Kan ik mijn Apple ID voor meer dan één Evernote account gebruiken? Of kan ik meer dan één Apple ID gebruiken om bij een Evernote account in te loggen?

Nee. Elke Apple ID kan maar aan één Evernote account gekoppeld worden. Daarnaast kan elk Evernote account maar aan één Apple ID gekoppeld worden.

Hoe log ik in als ik mijn wachtwoord vergeten ben?

Opmerking: Als je nooit een Evernote wachtwoord ingesteld hebt, maak er dan een aan door de wachtwoordherstellink gebruiken om je wachtwoord te herstellen.

Wordt Log in met Apple ondersteunt door andere Evernote apps, zoals Web Clipper, Skitch, Scannable, Penultimate of Evernote Legacy?

Log in met Apple wordt ondersteund in de laatste versies van Evernote voor Windows, Mac, iOS en Evernote Web. Gebruik het e-mailadres van je Evernote account en je Evernote wachtwoord om bij alle andere Evernote apps, inclusief oudere versies van Evernote, in te loggen.

Als je nog geen Evernote wachtwoord aangemaakt hebt, maar wel een van de bovengenoemde apps wil gebruiken, vraag dan hier een Evernote wachtwoord aan. Vergeet niet om het e-mailadres dat aan je Evernote account gekoppeld is in te voeren wanneer je een wachtwoord aanvraagt. Het aanmaken van een Evernote wachtwoord heeft geen invloed op je Apple ID wachtwoord.

Hoe schakel ik Log in met Apple voor mijn Evernote account uit?

We raden je aan om een paar specifieke acties te ondernemen om er voor te zorgen dat je nog steeds toegang hebt tot je account nadat je Log in met Apple uitzet.

1. Maak hier een Evernote wachtwoord aan, als je dat nog niet gedaan hebt.
  2. Als je een persoonlijke doorgifte-adres gebruik (d.w.z., je e-mailadres is verborgen), wijzig dan dit e-mailadres in je accountinstellingen naar een e-mailadres waar je toegang to hebt en nog niet gebruikt wordt voor een ander Evernote account. Als je al een echt e-mailadres gebruikt, sla deze stap dan over.
  3. Wanneer je jouw e-mailadres en wachtwoord beschikbaar hebt, ga dan naar de accountinstellingen en klik op Gekoppelde diensten in het linker menu.
  4. Klik op Ontkoppel naast Apple.
  5. Log in bij de Apple ID website.
  6. Klik op Beheer apps & websites... in “Beveiliging” onder “Log in met Apple”.
  7. Klik op Evernote in de app lijst.
  8. Klik op Stop gebruik van Apple ID.

Nadat je Log in met Apple uitgeschakeld hebt, kan je Evernote blijven gebruiken met het e-mailadres dat je aan je account gekoppeld hebt en het Evernote wachtwoord dat je in Stap 1 hierboven ingesteld hebt.

Sleutelwoorden:

• SIWA
  • Apple ID
  • Apple account
  • Apple inlog
  • Log in met Apple
  • Ga verder met Apple