Snelkoppelingen verwijderen

< Vorige / Volgende >

Snelkoppelingen verwijderen

Als je een snelkoppeling aangemaakt hebt die je wil verwijderen, volg dan de stappen hieronder voor jouw besturingssysteem.

• Mac

Rechtermuisklik op een notitie, notitieboek, notitieboekstapel of label in de lijst en selecteer Verwijder uit snelkoppelingen in het pop-up menu. In de nieuwe Evernote voor Mac kan je ook op Snelkoppelingen in de zijbalk klikken en door op de 'x' naast een notitie- of notitieboeksnelkoppelingen te klikken die uit de lijst verwijderen.

• Windows

Rechtermuisklik op een notitie, notitieboek, notitieboekstapel of label in de lijst en selecteer Verwijder uit snelkoppelingen in het pop-up menu. In de nieuwe Evernote voor Windows kan je ook op Snelkoppelingen in de zijbalk klikken en door op de 'x' naast een notitie- of notitieboeksnelkoppelingen te klikken die uit de lijst verwijderen.

• iPhone, iPad en iPod touch

De nieuwe Evernote voor iOS: Ga naar je snelkoppelingen, tik op het optiemenu (drie puntjes) en tik op Bewerk snelkoppelingen. Tik op het rode min symbool naast alle snelkoppelingen om die te verwijderen.

Oudere versies van Evernote voor iOS: Open een notitie- of een notitieboeklijst, tik op de optieknop (drie puntjes) en tik op Verwijder uit snelkoppelingen. Voor labels open je Account, tik je op Instellingen > Beheer labels en swipe je naar links over een label en tik op de snelkoppelingenknop (lege ster). Je kan ook Snelkoppelingen openen, naar links swipen op een snelkoppeling en op Verwijder tikken.

• Android

Houd de notitie, notitieboek, notitieboekstapel in de lijst ingedrukt en tik op Verwijder uit snelkoppelingen.

• Web

De nieuwe Evernote WebKlik op de Meer acties knop (drie puntjes) rechts bovenin een notitie of notitieboek en selecteer Verwijder uit snelkoppelingen of klik op Snelkoppelingen in de zijbalk en  klik op de 'x' naast de notitie-, notitieboek- of labelsnelkoppeling die je wil verwijderen.

Oudere versies van Evernote Web:
    Klik op het Snelkoppelingen (ster) icoon om de snelkoppelingenlijst te openen, houd je muis boven de notitie-, notitieboek of labelsnelkoppeling die je wil verwijderen en klik op het Verwijder snelkoppeling '-' icoon.