Bewerk rechten delen notitie

Bewerk rechten delen notitie
< Vorige / Volgende >

Bewerk rechten delen notitie

Om de kijk- en bewerkrechten van al gedeelde notities te bekijken, inclusief het stopzetten van het delen, zoek je naar de notitie in de notitielijst en volg je de stappen hieronder voor jouw besturingssysteem:

  • Mac

    De nieuwe Evernote voor Mac

    1. Selecteer de gedeelde notitie.
    2. Klik op de groene Delen knop.
    3. Klik op Stop delen om het met niemand meer te delen.
    4. Of klik op de pijl omlaag naast Iedereen met toegang en wijzig de rechten of trek de rechten van losse gebruikers in.

    Oudere versie van Evernote voor Mac

    1. Selecteer de gedeelde notitie.
    2. Klik op de groene Delen knop.
    3. Klik op Meer delen > Stop met iedereen te delen.
    4. Of klik op Gedeeld met... om de rechten te wijzigen of de notitie niet meer met losse gebruikers te delen.
    5. Of selecteer Notitie > Meer delen > Stop delen openbare link in de menubalk om de notitie niet meer via een openbare link te delen.
  • Windows

    De nieuwe Evernote voor Windows

    1. Selecteer de gedeelde notitie.
    2. Klik op de groene Delen knop.
    3. Klik op Stop delen om het met niemand meer te delen.
    4. Of klik op de pijl omlaag naast Iedereen met toegang en wijzig de rechten of trek de rechten van losse gebruikers in.

    Oudere versie van Evernote voor Windows

    1. Selecteer de gedeelde notitie.
    2. Klik op de Delen knop.
    3. Klik op de pijl omlaag naast de rechteninstellingen voor elke gebruiker.
    4. Wijzig rechten of select Trek toegang in om het delen te stoppen.
    5. Of klik op Schakel uit naast Deelbare link aan om het delen via een openbare link stop te zetten.
  • iPhone, iPad en iPod touch

    De nieuwe Evernote voor iOS

    1. Selecteer de gedeelde notitie.
    2. Tik op de Delen knop (figuur met plusteken).
    3. Tik op de rechten naast de naam van de genodigde om de rechten te wijzigen.

    Oudere versie van Evernote voor iOS

    1. Selecteer de gedeelde notitie.
    2. Tik op de Delen knop (figuur met plusteken).
    3. Tik op het potlood icoon om de rechten aan te passen of verwijder de toegang van elke gebruiker bij Iedereen met toegang.
    4. Wijzig rechten of select Trek toegang in om het delen te stoppen.
    5. Of tik op Deelbare link aan, scroll naar beneden en tik op Stop delen om het delen via een openbare link stop te zetten.
  • Android

    De nieuwe Evernote voor Android

    1. Selecteer de gedeelde notitie.
    2. Tik op de Delen knop (figuur met plusteken).
    3. Tik op de rechten naast de naam van de genodigde om de rechten te wijzigen.

    Oudere versie van Evernote voor Android

    1. Selecteer de gedeelde notitie.
    2. Tik op de Delenknop (drie verbonden puntjes).
    3. Tik op het potlood icoon om de rechten aan te passen of verwijder de toegang van elke gebruiker bij Iedereen met toegang.
    4. Tik op Deelbare link aan om het delen via een openbare link stop te zetten.
  • Web

    De vernieuwde Evernote Web

    1. Selecteer de gedeelde notitie.
    2. Klik op de groene Delen knop.
    3. Klik op Stop delen om het met niemand meer te delen.
    4. Of klik op de pijl omlaag naast Iedereen met toegang en wijzig de rechten of trek de rechten van losse gebruikers in.


    Oudere versie van Evernote Web

    1. Selecteer de gedeelde notitie.
    2. Klik op de pijl omlaag op de Delen knop.
    3. Selecteer Link > Stop delen notitie om het delen via een openbare link stop te zetten.

LANGUAGES_PRODUCT

Sleutelwoorden:

  • stop delen
  • trek toegang in
  • verwijder delen