Publiceer een notitieboek

< Vorige / Volgende >

Publiceer een notitieboek

Met Evernote voor Mac of Windows kan je een notitieboek publiceren (het openbaar maken) door het via een link te delen. Iedereen met de link kan het notitieboek bekijken. Om een notitieboek via een openbare link te publiceren, volg je de stappen hieronder voor jouw besturingssysteem.

Opmerking: Deze functie is niet beschikbaar in de nieuwe Evernote voor Mac of de nieuwe Evernote voor Windows.

• Mac

1. Open je notitieboeklijst en kies het notitieboek dat je wil publiceren.
    2. Rechtermuisklik op de notitieboeknaam en selecteer Publiceer notitieboek.
    3. Klik op Publiceer.
    4. Kopieer de link.
  • Windows

1. Open je notitieboeklijst en kies het notitieboek dat je wil publiceren.
    2. Rechtermuisklik op de notitieboeknaam en selecteer Deel notitieboek.
    3. Klik op Wijzig notitieboekrechten.
    4. Klik op Publiceer.
    5. Kopieer de link.

Opmerking: Deze functie is alleen beschikbaar in Evernote voor Mac en Windows.