Bewerk rechten delen notitieboek

Bewerk rechten delen notitieboek
< Vorige / Volgende >

Bewerk rechten delen notitieboek

Screenshot van opties voor notitieboekrechten

Wanneer je iemand uitnodigt om samen te werken in een notitieboek, kan je beslissen hoeveel toegang je hen wil geven:

  • Bewerken en uitnodigen: Uitgenodigde mensen kunnen de notities wijzigen, notities toevoegen en anderen uitnodigen om het gedeelde notitieboek te gebruiken en te bewerken.
  • Bewerken: uitgenodigde personen kunnen de notities wijzigen, notities toevoegen en individuele notities delen.
  • Bekijken: uitgenodigde mensen kunnen de notities in het gedeelde notitieboek alleen bekijken.

Bewerk rechten notitieboek

Om de kijk- en bewerkrechten van al gedeelde notitieboeken te bekijken, inclusief het stopzetten van het delen, zoek je naar het notitieboek in de notitieboeklijst en volg je de stappen hieronder voor jouw besturingssysteem:

  • Mac

    1. Rechtermuisklik op de notitieboeknaam en selecteer Wijzig delen.
    2. Klik op de X naast de gebruiker waarmee je het niet meer wil delen.
    3. Of selecteer Private om het met niemand meer te delen.
  • Windows

    1. Rechtermuisklik op de notitieboeknaam en selecteer Deel notitieboek.
    2. Klik op Wijzig notitieboekrechten.
    3. Klik op de X naast de gebruiker waarmee je het niet meer wil delen.
    4. Kik op Stop delen.
  • iPhone, iPad en iPod touch

    The new Evernote for iOS
    1. Open het notitieboek en tik op de optieknop (drie puntjes).
    2. Tik op Deel notitieboek.
    3. Tik op de rechten naast de naam van de genodigde om de rechten te wijzigen.
    Older version of Evernote for iOS
    1. Tik op de menuknop (drie puntjes).
    2. Tik op Deel notitieboek.
    3. Tik op het potlood icoon om de rechten aan te passen of het delen te stoppen.
  • Android

    1. Tik op de menuknop (drie puntjes).
    2. Tik op Bewerk delen.
    3. Tik op het potlood icoon om de rechten aan te passen of het delen te stoppen.
  • Web

    De vernieuwde Evernote Web

    1. Open het notitieboek dat je niet meer wil delen.
    2. Klik op de menuknop (drie puntjes).
    3. Selecteer Deel notitieboek in het drop-down menu.
    4. Kik op Delen stoppen en bevestig.

    Oudere versie van Evernote Web

    1. Open het notitieboek dat je niet meer wil delen.
    2. Klik op de Notitieboekinformatieknop ('i').
    3. Klik op Bewerk delen.
    4. Klik op de X naast de gebruiker waarmee je het niet meer wil delen.
    5. Kik op Stop delen.

LANGUAGES_PRODUCT

Sleutelwoorden:

  • stop delen
  • trek toegang in
  • verwijder delen