Installeer een oudere versie van Evernote

< Vorige / Volgende >

Installeer een oudere versie van Evernote

Opmerking: Dit artikel geeft uitleg over de installatie van een oudere versie van Evernote. Er zijn geen updates of bugfixes meer in oudere versies van Evernote, inclusief Evernote Legacy. Als je problemen hebt met deze app, dan kan het zijn dat ons Support team je aanraadt om Evernote bij te werken naar de nieuwste versie.

Overzicht

We beseffen dat er situaties zijn waarbij het nodig of wenselijk is om een oudere versie van Evernote te gebruiken. Deze versie is tijdelijk beschikbaar terwijl we er aan werken om een paar van de legacy functies aan onze nieuwe apps toe te voegen.

De Evernote Legacy app, beschikbaar voor Mac en Windows, is tijdelijk te downloaden om klanten de mogelijkheid te geven over te stappen naar de nieuwste versie van Evernote (Versie 10.0 en hoger).

Installeer de Evernote Legacy App

De Evernote Legacy app kan geïnstalleerd worden naast de nieuwe Evernote app en wordt aangeduid als een grijs Evernote icoon.

Evernote Legacy app icoon (grijs)

Installeer de app:

1. Klik op de volgende links om het Evernote Legacy installatieprogramma te downloaden: Mac | Windows
  2. Open het gedownloade bestand om te installeren.

Veelgestelde vragen

Kan ik deze versie van de app gebruiken voor algemeen gebruik?

Binnenkort kan je deze versie van Evernote gebruiken voor algemeen, dagelijks gebruik. We raden je echter aan om naar de nieuwste versie van Evernote te updaten den die te gebruiken. Daardoor kan je nieuwste functies gebruiken en zijn de meeste recente bugfixes, beveiligings- en prestatiesverbeteringen beschikbaar.

Wat moet ik doen als ik problemen ervaar met deze versie van de app?

Er zijn verschillende manieren voor het oplossen van de meest voorkomende problemen in Evernote Help & Leren en in de Evernote Forums. Neem contact met ons op als je geen oplossing kan vinden voor je probleem. Houd in gedachten dat in de meeste gevallen ons Support team je zal aanraden om naar de nieuwste versie bij te werken voor de nieuwste bugfixes en prestatie-updates.

Kan ik de nieuwe functies gebruiken, zoals het bijgewerkte zoeken en opmaakopties, in deze app versie?

Nee. De nieuwe functies zijn op het geheel nieuwe fundament gebouwd van de nieuwste Evernote apps. Update naar de nieuwste versie om het beste uit Evernote te halen.

Kan ik een legacy app op iOS of Android gebruiken?

Nee. Evernote Legacy is alleen beschikbaar voor Mac en Windows.

Sleutelwoorden:

• legacy
  • evernote legacy
  • oude evernote