Maak een notitie

< Vorige / Volgende >

Maak een notitie

Je bijna alles als content aan een notitie toevoegen. We hebben een paar ideeën voor je op een rijtje gezet:

• Typ, schrijf of neem audionotities op voor elke vergadering.
  • Maak aantekeningen op foto's en PDF's voor snelle communicatie met teams die op afstand op het kantoor of bouwterreinen werken.
  • Foto's van alles dat nieuwe ideeën, nieuwe ontwerpen of nieuwe constructies kan inspireren.
  • Maak foto's van een whiteboard of Post-it ® Notes van een brainstormsessie.
  • Scan contracten, juridische documenten, facturen of visitekaartjes.
  • Gebruik je computer, telefoon of tablet om alle soorten notities te maken en te bekijken wanneer jij dat wil.

Om een notitie aan te maken, volg je de stappen hieronder voor jouw besturingssysteem:

• Mac

Klik op de groene + Nieuwe notitie knop bovenin het linker menu.

• Windows

Klik op de groene + Nieuwe notitie knop bovenin het linker menu.

• iPhone, iPad en iPod touch

De nieuwe Evernote voor iOS: Tik op de groene Nieuwe notitie knop.

Oudere versie van Evernote voor iOS: Tik op de groene plus knop (+).

• Android

Tik op de groene plus knop (+) om een nieuwe notitie aan te maken.

• Web

Klik op de groene + Nieuwe notitie knop bovenin het linker menu.