Maak een kopie van een notitie

< Vorige / Volgende >

Maak een kopie van een notitie

Om een kopie van een notitie te maken, volg je de stappen hieronder voor jouw besturingssysteem:

• Mac

1. Rechtermuisklik op de notitie in de notitielijst.
    2. Kies voor Dupliceer om een kopie van een notitie in hetzelfde notitieboek te maken of kies voor Kopieer naar... om een kopie in een ander notitieboek te plaatsen.
  • Windows

1. Rechtermuisklik op de notitie in de notitielijst.
    2. Kies voor Dupliceer om een kopie van een notitie in hetzelfde notitieboek te maken of kies voor Kopieer naar... om een kopie in een ander notitieboek te plaatsen.
  • iPhone, iPad en iPod touch

1. Open de notitie en tik op de optieknop (drie puntjes) om nog meer opties te bekijken
    2. Tik op 'Dupliceer notitie'. Een kopie van de notitie is aangemaakt in hetzelfde notitieboek als het originele.
  • Android

1. Tik op de optieknop (drie puntjes) in de notitielijst om nog meer opties te bekijken
    2. Tik op Selecteer notities en selecteer de notitie(s) die je wil dupliceren.
    3. Tik weer op de optieknop (drie puntjes) en tik op Dupliceer. Er wordt een kopie van de notitie aangemaakt in hetzelfde notitieboek als het originele.
  • Web

1. Open de notitie en klik op de optieknop (drie puntjes) om nog meer opties te bekijken.
    2. Kies voor Dupliceer om een kopie van een notitie in hetzelfde notitieboek te maken of kies voor Kopieer naar... om een kopie in een ander notitieboek te plaatsen.

Sleutelwoorden:

• dupliceer
  • dupliceer notitie
  • kopieer notitie