Verplaats een notitie naar een ander notitieboek

< Vorige / Volgende >

Verplaats een notitie naar een ander notitieboek

Om een notitie naar een ander notitieboek te verplaatsen, volg je de stappen hieronder voor jouw besturingssysteem.

• Mac

1. Rechtermuisklik op de notitie in de notitielijst.
    2. Selecteer Verplaats... of Verplaats notitie naar... en kies het notitieboek waar je de notitie naar wil verplaatsen.
  • Windows

1. Rechtermuisklik op de notitie in de notitielijst.
    2. Selecteer Verplaats... of Verplaats notitie en kies het notitieboek waar je de notitie naar wil verplaatsen.
  • iPhone, iPad en iPod touch

The new Evernote for iOS
    1. Tik op de notitieboeknaam bovenin de notitie.
    2. Tik op Verplaats notitie.
    3. Selecteer het notitieboek waar je de notitie naartoe wil verplaatsen.

Oudere versie van Evernote voor iOS

1. Tik op de notitieboeknaam bovenin de notitie.
    2. Selecteer het notitieboek waar je de notitie naartoe wil verplaatsen.
  • Android

1. Tik op de notitieboeknaam bovenin de notitie.
    2. Selecteer het notitieboek waar je de notitie naartoe wil verplaatsen.
  • Web

De vernieuwde Evernote Web

1. Open de notitie die je wil verplaatsen.
    2. Klik op Meer acties (drie puntjes) rechts bovenin en selecteer Verplaats...
    3. Selecteer het notitieboek waar je de notitie naartoe wil verplaatsen.

Oudere versie van Evernote Web

1. Open de notitie die je wil verplaatsen.
    2. Klik op de notitieboeknaam bovenin de notitie.
    3. Selecteer het notitieboek waar je de notitie naartoe wil verplaatsen.

Sleutelwoorden:

• verplaats notities
  • notities verplaatsen
  • verplaats van notitieboek