Wijzig formaat afbeelding in een notitie

< Vorige / Volgende >

Wijzig formaat afbeelding in een notitie

Wijzig formaat afbeeldingen in Evernote voor Mac

Om het formatie van een afbeelding in een notitie aan te passen, volg je de stappen hieronder voor jouw besturingssysteem. Opmerking: Het formaat van afbeeldingen kan niet aangepast worden in de iOS en Android app.

• Mac

1. Klik op een afbeelding in een notitie zodat het een blauwe rand krijgt. Als je een blauw vierkante heft rechts onderin te zien krijgt, dan kan het formaat van de afbeelding aangepast worden.
    2. Selecteer de vierkante heft en sleep het om het formaat van de afbeelding aan te passen. De maximale grootte van een afbeelding is de originele grootte of de breedte van de notitie, afhankelijk van welke groter is.
  • Windows

1. Klik op een afbeelding in een notitie zodat het een blauwe rand krijgt. Als je een blauw vierkante heft rechts onderin te zien krijgt, dan kan het formaat van de afbeelding aangepast worden.
    2. Selecteer de vierkante heft en sleep het om het formaat van de afbeelding aan te passen. De maximale grootte van een afbeelding is de originele grootte of de breedte van de notitie, afhankelijk van welke groter is.
  • Web

1. Klik op een afbeelding in een notitie zodat het een blauwe rand krijgt. Als je een blauw vierkante heft rechts onderin te zien krijgt, dan kan het formaat van de afbeelding aangepast worden.
    2. Selecteer de vierkante heft en sleep het om het formaat van de afbeelding aan te passen. De maximale grootte van een afbeelding is de originele grootte of de breedte van de notitie, afhankelijk van welke groter is.

Sleutelwoorden:

• wijzig formaat afbeelding
  • wijzig grootte afbeelding
  • verklein afbeelding
  • groote afbeelding
  • pas afbeelding aan
  • pas afbeeldingen aan
  • aanpasbare afbeeldingen
  • vergroot/verklein afbeeldingen
  • afbeelding wijzigen
  • vergroot foto
  • vergroot foto's
  • resolutie afbeelding
  • afbeeldingsgrootte