Verwijder een notitieboek uit een stapel

< Vorige / Volgende >

Verwijder een notitieboek uit een stapel

Om een notitieboekstapel te verwijderen, verwijder je gewoon alle notitieboeken in de stapel. Wanneer er geen notitieboeken in een stapel aanwezig zijn, dan verdwijnt de stapel. De notities en notitieboeken in een stapel worden niet verwijderd wanneer je ze uit de stapel verwijdert. Om een notitieboek uit een stapel te verwijderen, volg je de stappen hieronder voor jouw besturingssysteem.

• Mac

1. In de linker balk, selecteer je Notitieboeken om de notitieboeklijstweergave te openen (opent rechts).
    2. Vouw de stapel uit en klik op de Meer acties knop (drie puntjes) naast het notitieboek dat je uit de stapel wil verwijderen.
    3. Kies voor Verwijder uit stapel om het notitieboek uit de stapel te verwijderen.
  • Windows

1. In de linker balk, selecteer je Notitieboeken om de notitieboeklijstweergave te openen (opent rechts).
    2. Vouw de stapel uit en klik op de Meer acties knop (drie puntjes) naast het notitieboek dat je uit de stapel wil verwijderen.
    3. Kies voor Verwijder uit stapel om het notitieboek uit de stapel te verwijderen.
  • iPhone, iPad en iPod touch

De nieuwe Evernote voor iOS

1. Tik op de drie lijntjes links onderin om het menu te openen en selecteer Notitieboeken.
    2. Tik op de pijl naar beneden naast een stapel om de stapel uit te vouwen en selecteer het notitieboek dat je uit de stapel wil verwijderen.
    3. Tik op de Meer acties knop (drie puntjes) en selecteer Verwijder uit stapel.

Oudere versie van Evernote voor iOS

1. Tik in de notitieboeklijst op de pijl naar beneden naast een stapel om de stapel uit te vouwen.
    2. Selecteer het notitieboek dat je uit de stapel wil verwijderen en tik op de optieknop (drie puntjes) naast de notitieboektitel.
    3. Tik op Instellingen notitieboek en selecteer Verwijder uit stapel om het notitieboek uit de stapel te verwijderen.
  • Android

De nieuwe Evernote voor Android

1. Tik op de drie lijntjes links onderin om het menu te openen en selecteer Notitieboeken.
    2. Tik op de pijl naar beneden naast een stapel om de stapel uit te vouwen en selecteer het notitieboek dat je uit de stapel wil verwijderen.
    3. Tik op de Meer acties knop (drie puntjes) en selecteer Verwijder uit stapel.

Oudere versie van Evernote voor Android

1. Tik op het optiesmenu (drie puntjes) in een notitieboek en tik op Verwijder uit Stapel.
  • Web

De vernieuwde Evernote Web

1. In de linker balk, selecteer je Notitieboeken om de notitieboeklijstweergave te openen (opent rechts).
    2. Klik op de Meer acties knop (drie puntjes) naast het notitieboek dat je uit de stapel wil verwijderen.
    3. Kies voor Verwijder uit stapel om het notitieboek uit de stapel te verwijderen.

Oudere versie van Evernote Web

1. In de linker balk, selecteer je Notitieboeken om de notitieboeklijst te openen.
    2. Vouw de stapel uit en klik en sleep een notitieboek uit de stapel.