Leeg de prullenbak

< Vorige / Volgende >

Leeg de prullenbak

Wanneer je een notitie verwijdert, wordt het naar de prullenbak verplaats. Deze is te vinden onderin de notitieboeklijst. De prullenbak wordt met al je apparaten gesynchroniseerd, net zoals alle andere gesynchroniseerde content.

Om notities definitief te verwijderen uit je account, kan je losse notities uit je prullenbak verwijderen of de hele prullenbak legen. Alle notities die uit je prullenbak verwijdert worden, worden definitief verwijdert uit je account en kunnen niet teruggehaald worden, zelfs niet door Evernote Support. Zorg er dus voor dat je alleen notities uit je account verwijdert waarvan je zeker bent dat je ze niet nooit meer nodig hebt.

Om losse notities uit de prullenbak te verwijderen of de hele prullenbak te legen, volg je de stappen hieronder voor jouw besturingssysteem.

• Mac

The new Evernote for Mac
    • Om losse notities definitief te verwijderen, selecteer je een of meer notities en selecteer je Verwijder definitief of Verwijder notities definitief.
    • Klik op Leeg prullenbak in de rechter bovenhoek van de notitieboeklist om de hele prullenbak te legen.
    Older version of Evernote for Mac
    • Om losse notities definitief te verwijderen, selecteer je een of meer notities en kies je voor Wis notitie of&bsp;Wis geselecteerde notities.
    • Om de hele prullenbak te legen, gebruik je rechtermuisklik op de Prullenbak onderin je notitieboeklijst en kies je voor Leeg prullenbak om alle verwijderde notities te wissen.
  • Windows

The new Evernote for Windows
    • Om losse notities definitief te verwijderen, selecteer je een of meer notities en selecteer je Verwijder definitief of Verwijder notities definitief.
    • Klik op Leeg prullenbak in de rechter bovenhoek van de notitieboeklist om de hele prullenbak te legen.
    Older version of Evernote for Windows
    • Om losse notities definitief te verwijderen, selecteer je een of meer notities en kies je voor Wis notitie of&bsp;Wis geselecteerde notities.
    • Om de hele prullenbak te legen, gebruik je rechtermuisklik op de Prullenbak onderin je notitieboeklijst en kies je voor Leeg prullenbak om alle verwijderde notities te wissen.
  • iPhone, iPad en iPod touch

• Om losse notities definitief te verwijderen, open je de notitie in de Prullenbak, tik je op de optieknop (drie puntjes) en tik je op Verwijder notitie definitief.
    • Om de hele prullenbak te legen, open je de Prullenbak, tik je op de Meer acties knop (drie puntjes) en tik je op Leeg prullenbak.
  • Android

• Om losse notities definitief te verwijderen, open je de notitie in de Prullenbak, tik je op de optieknop (drie puntjes) en tik je op Verwijder notitie definitief.
    • Om de hele prullenbak te legen, open je de Prullenbak, tik je op de Meer acties knop (drie puntjes) en tik je op Leeg prullenbak.
  • Web

• Om losse notities definitief te verwijderen, open je de notitie in de Prullenbak, klik je op de optieknop (drie puntjes) en tik je op Verwijder definitief.
    • Om de hele prullenbak te legen, open je Prullenbak en klik je Leeg prullenbak.

Sleutelwoorden:

• leeg prullenbak
  • wis prullenbak
  • wis de prullenbak
  • verwijder prullenbak
  • verwijder de prullenbak
  • verwijder definitief
  • definitief
  • verwijder voor altijd