Verwijder een notitieboek

< Vorige / Volgende >

Verwijder een notitieboek

Wanneer je een notitieboek verwijdert, worden alle notities in dat notitieboek naar de prullenbak verplaatst en wordt het lege notitieboek uit je account verwijdert. Om een notitieboek te verwijderen, volg je de stappen hieronder voor jouw besturingssysteem:

• Mac

1. Rechtermuisklik op het notitieboek dat je wil verwijderen.
    2. Selecteer Verwijder notitieboek in het menu.
  • Windows

1. Rechtermuisklik op het notitieboek dat je wil verwijderen.
    2. Selecteer Verwijder notitieboek in het menu.
  • iPhone, iPad en iPod touch

De nieuwe Evernote voor iOS

1. Open het notitieboek dat je wil verwijderen.
    2. Tik op de Meer acties knop (drie puntjes) en selecteer Verwijder notitieboek.

Oudere versie van Evernote voor iOS

1. Open het notitieboek dat je wil verwijderen.
    2. Tik op de optieknop (drie puntjes) en selecteer Instellingen notitieboek > Verwijder notitieboek.
  • Android

De nieuwe Evernote voor Android

1. Open het notitieboek dat je wil verwijderen.
    2. Tik op de Meer acties knop (drie puntjes) en selecteer Verwijder notitieboek.

Oudere versie van Evernote voor Android

1. Houd in de notitieboeklijstweergave het notitieboek ingedrukt dat je wil verwijderen.
    2. Selecteer Verwijder.
  • Web

De vernieuwde Evernote Web

1. Open het notitieboek dat je wil verwijderen.
    2. Klik op Meer acties (drie puntjes) in bovenin het notitieboek, bovenin de notitielijst.
    3. Klik Verwijder notitieboek.

Oudere versie van Evernote Web

1. Open het notitieboek dat je wil verwijderen.
    2. Klik op het Notitie-informatie icoon ('i) bovenin het notitieboek, bovenin de notitielijst.
    3. Klik Verwijder notitieboek.