Voeg een Annotatie-overzicht toe aan geannoteerde PDF's

< Vorige / Volgende >

Voeg een Annotatie-overzicht toe aan geannoteerde PDF's

Annotatie-overzicht

Een Annotatie-overzicht maakt het gemakkelijker om je PDF annotaties te bekijken. Wanneer je een notitie toevoegt, wordt de Annotatie-overzicht toegevoegd als de eerste pagina van de PDF die je gemarkeerd hebt. Annotatie-overzicht is alleen beschikbaar voor PDF's en niet is niet beschikbaar in Evernote Web.

De Annotatie-overzicht hierboven toont de volgende informatie:

• Aantal annotaties: een overzicht van het aantal keren dat elke annotatie aan een document is toegevoegd.
    Annotation summary count
  • Overzicht met uittreksel: uitgeknipte delen van een PDF die precies aangeven waar de opmaak op een bepaalde pagina aanwezig is. Op deze manier kunnen anderen snel jouw ideeën en opmerkingen doornemen en raadplegen zonder dat ze het hele document moeten doorspitten.

Annotation Summary

Om een Annotatie-overzicht aan een notitie toe te voegen, volg je de stappen hieronder voor jouw besturingssysteem:

• Mac

Selecteer je de optie Voeg Annotatie-overzicht toe in de PDF annotatieweergave.

• Windows

Selecteer je Bewerk > Voeg Annotatie-overzicht toe in de menubalk van het annotatiescherm.

• iPhone, iPad en iPod touch

Selecteer Voeg Annotatie-overzicht toe in het menu optiemenu (drie puntjes).

• Android

Tik je op de drie verticale stippen in de rechterbovenhoek en vink je Voeg Annotatie-overzicht toe aan.