Vind je Evernote-e-mailadres

< Vorige / Volgende >

Vind je Evernote-e-mailadres

Je Evernote e-mailadres is een uniek adres dat je kan gebruiken om e-mails in Evernote op te slaan. Het ziet er als volgt uit: gebruikersnaam.5199b42@m.evernote.com. Je kan je Evernote e-mailadres in je accountinstelingen vinden door de stappen voor jouw besturingssysteem hieronder te volgen.

• Mac

Selecteer help > Accountinstellingen... in de menubalk. Je e-mailadres is te vinden in 'Mail notities naar'.

• Windows

Klik op Tools > Accountinformatie in de menubalk. Je e-mailadres is te vinden in 'Mail notities naar'.

• iPhone, iPad en iPod touch

De nieuwe Evernote voor iOS: Tik op de drie lijnen links onderin om het menu te openen, tik op het tool icoon in de rechterbovenhoek en tik op Account > Evernote e-mail.

Oudere versie van Evernote voor iOS: Selecteer het Accounttabblad om je accountmenu te bekijken en selecteer Instellingen > Evernote E-mailadres.

• Android

De nieuwe Evernote voor Android: Tik op de drie lijnen links onderin om het menu te openen, tik op het tool icoon in de rechterbovenhoek en tik op Account > Evernote e-mail.

Oudere versies van Evernote voor Android: Tik op de drie-puntjes knop in de rechterbovenhoek, selecteer Instellingen > Accountinformatie en scroll naar beneden om je Evernote e-mailadres te zien.

• Web

Het nieuwe Evernote Web: Klik op je naam in links boven in het scherm en selecteer Instellingen in het dropdown menu. Je e-mailadres staat bij 'Mail notities naar'.

Oudere versie van Evernote Web: Klik op je profielfoto en selecteer Instellingen. Je e-mailadres staat bij 'Mail notities naar'.

Pro tip

Wanneer je jouw e-mailadres van Evernote gevonden hebt, sla het dan op in je contacten met een naam dat gemakkelijk te onthouden is, zoals 'E-mail Evernote'.

Herstel je e-mailadres

Je kan je inkomende e-mailadres herstellen bij je accountinstellingen in Evernote Web. Selecteer Accountoverzicht en klik op Herstel in de sectie 'Mail notities naar'. Dit is helpvol wanneer je jouw inkomende e-mailadres met anderen gedeeld hebt en je de toegang tot je e-mailadres wil intrekken.

Sleutelwoorden:

• sla e-mail op
  • mail evernote
  • mail naar evernote