Wat is er nieuw in Evernote voor iOS?

< Vorige / Volgende >

Wat is er nieuw in Evernote voor iOS?

Drie screenshots van de nieuwe Evernote voor iOS

Overzicht

We willen de geheel nieuwe Evernote app voor iOS graag me je delen. De nieuwe app bevat belangrijke updates en zorgt voor een gestroomlijnder gebruik van Evernote.

Sommige belangrijke updates zijn:

• Gestroomlijnde navigatie. Helemaal opnieuw ontworpen zodat het er minder rommelig uit ziet en intuïtiever is.
  • Verbeterde notitiebewerker. Meer controle over headings en standaardlettertypen zorgt er voor dat je notities er overal hetzelfde uit zien.
  • Nieuwe notitieknop. Tik op de knop om een nieuwe tekstnotitie aan te maken of tik op de pijl om snel iets vast te leggen.
  • Sneller zoeken. Zie real-time suggesties terwijl je typt en verlaag het aantal zoekresultaten met filters.

We hebben ook nieuwe knoppen toegevoegd, zoals de mogelijkheid om tussen lichte en donkere modus te kunnen kiezen, onafhankelijk van je apparaatinstellingen, en een beveiligingsmodus om onbedoelde bewerkingen van je notities tegen te gaan.

Download de nieuwe versie van Evernote in de App Store op je iOS apparaat.

Het nieuwe navigatiemenu in Evernote voor iOS

Gestroomlijnde navigatie

Het geheel vernieuwde navigatiemenu opent nu aan de linker kant zodat je snel toegang hebt tot je notities, notitieboeken, snelkoppelingen, labels en nog veel meer.

Verbeterde notitiebewerker

De verbeterde notitiebewerker geeft je nieuwe opmaakmogelijkheden, betere leesbaarheid en heeft meer samenhang met verschillende apparaten.

De nieuwe notitiebewerker in Evernote voor iOS

De nieuwe 'Nieuwe notitie' knop in Evernote voor iOS

Nieuwe notitie knop

De nieuwe notitie knop geeft je de mogelijkheid een lege notitie aan te maken. Je kan ook kiezen uit een aantal types zodat je snel aan de slag kan.

Sneller zoeken

Het nieuwe zoeken, als eerste geïntroduceerd in Evernote Web, geeft je de mogelijkheid om real-time suggesties te zien terwijl je typt en stelt gerelateerde zoekresultaten voor.

Het nieuwe zoeken in Evernote voor iOS

Veelgestelde Vragen

Hoe download ik de nieuwe app?

Ga naar de App Store op je iOS apparaat om de nieuwe versie van Evernote te downloaden. Als je Evernote al geïnstalleerd hebt, dan hoef je de app alleen maar te updaten.

Waarom zie ik de update niet?

Het kan soms even duren voordat de app zich door de App Store verspreid heeft. Zorg er daarnaast voor dat je iOS 13 of hoger geïnstalleerd hebt, omdat de nieuwe Evernote app oudere versies van iOS niet ondersteunt.

Hoe weet ik welke app versie ik gebruik?

Een snelle manier om te weten of je de nieuwe Evernote app gebruikt, is om je app te vergelijken met de foto's die je in dit artikel vindt. Wat het meest opvalt is dat de nieuwe app een slide-out navigatiemenu heeft. Er zijn twee icoontjes onderin te vinden en een nieuwe, grotere 'Nieuwe notitie' knop.

Je kan het versienummer ook bekijken door naar het navigatiemenu te gaan, op de Instellingen knop (gereedschap) te tikken en onderin de Instellingen te kijken. De nieuwe Evernote app is versie 10.0.

Welke functies zijn nog niet beschikbaar in de nieuwe app?

• Apple Watch ondersteuning
  • Evernote widget
  • Print een notitie
  • Deel een notitie via e-mail
  • Wachtwoordbeheer (1Password, Lastpass, etc.)
  • Siri snelkoppelingen
  • Snel scrollen
  • Sla visitekaartjes op in contacten app apparaat
  • Slepen (iPad)