Filter je notitielijst

< Vorige / Volgende >

Filter je notitielijst

Alle notities filteren in Evernote Web

In Evernote kan je filters gebruiken om alles sneller te vinden. Je kan een of meer filters toepassen door op de filterknop rechtsbovenin de notitielijst te klikken. De volgende filters zijn beschikbaar:

• Labels - Selectie uit een labellijst in je account
  • Aanwezig in - Kies uit een lijst met notitieboeken (iedereen) of spaces (Evernote Business) waar jij toegang toe hebt
  • Bevat - Selectie uit een lijst met specifieke contenttypes, zoals afbeeldingen en PDF's
  • Aangemaakt - Selectie van specifieke data of datumbereik wanneer de notitie aangemaakt is
  • Bijgewerkt - Selectie van specifieke data of datumbereik van de meest recente update

Om de filters uit je notitielijst te halen, klik op Wis alles in de hoek rechtsboven van de 'Voeg filters toe' box.

Opmerking: Filteren van notities is alleen beschikbaar in de nieuwe Evernote voor Mac, de nieuwe Evernote voor Windows en de nieuwe Evernote Web.

Veelgestelde Vragen

Waar kan ik in de app notities filteren?

Je kan notities filteren in je 'Alle notities' lijst, in losse notitieboeken en in de zoekresultaten (na het uitvoeren van een zoekopdracht).

Hoe gebruik ik filters voor mijn zoekresultaten?

Bekijk deze YouTube video voor meer informatie.

Kan ik een specifieke set filters opslaan als opgeslagen zoekopdracht?

Alle notities filteren in Evernote Web

Ja. Je moet eerst een zoekopdracht uitvoeren via de zoekbalk. Daarna pas je een of meer filters toe in de zoekresultatenlijst, klik je op de Meer acties knop (drie puntjes) en selecteer je Sla zoekopdracht op....