Heractiveer je Evernote account

< Vorige / Volgende >

Heractiveer je Evernote account

Als je Evernote account gedeactiveerd is, kan je het opnieuw heractiveren om zo je notities en notitieboeken weer te bekijken.

Bekijk alles over het deactiveren en heractiveren van een Evernote Teams account voor instructies over specifieke Evernote Teams accounts.

Heractiveer je Evernote account

Volg de stappen hieronder om je account te heractiveren.

1. Ga naar de inlogpagina en voer je oude gebruikersnaam of e-mailadres en wachtwoord in.
  2. Nadat je de juiste login-informatie gebruikt hebt, krijg je te zien dat je account gedeactiveerd is. Klik op de 'heractivatielink' om aan het proces te beginnen om je account te heractiveren.
  3. Voer het e-mailadres in bij jouw account hoort en er wordt een e-mail naar jou gestuurd om het heractiveren te bevestigen.
  4. Klik in de e-mail op Heractiveer mijn account en maak een nieuw wachtwoord aan voor jouw account.

Gerelateerd

Sleutelwoorden:

• heractiveren
  • heractiveren
  • heractiveer account
  • heractiveer mijn account
  • account heractiveren