Werk de Evernote app bij

< Vorige / Volgende >

Werk de Evernote app bij

Het is essentieel om Evernote up-to-date te houden om van de nieuwste functies en verbeteringen gebruik te kunnen maken, voor bugfixes, security patches en meer.

Hoe Evernote bij te werken

Volg de stappen hieronder van jouw besturingssysteem. Je kan ook meer informatie vinden op Alles over hoe Evernote app updates aan klanten levert over hoe Evernote er voor zorgt dat de apps bijgewerkt worden.

• Mac

• evernote.com/download: Selecteer Help > Controleer op Updates in de menubalk van de Evernote app.
    • Mac App Store: Als je in aanmerking komt voor een nieuwe versie van Evernote ga je naar de Evernote app in de App Store en klik op Bijwerken.

Voor meer informatie over hoe Evernote app updates bij klanten aanlevert en welke klanten voor updates in aanmerking komen, ga je naar Alles over hoe Evernote app updates aan klanten levert.

• Windows

• evernote.com/download: Selecteer Help > Controleer op Updates in de menubalk van de Evernote app.
    • Microsoft Store: Als je in aanmerking komt voor een nieuwe versie van Evernote ga je naar de Evernote app in de Microsoft Store en klik op Bijwerken.

Voor meer informatie over hoe Evernote app updates bij klanten aanlevert en welke klanten voor updates in aanmerking komen, ga je naar Alles over hoe Evernote app updates aan klanten levert.

• iPhone, iPad en iPod Touch

Als je in aanmerking komt voor een nieuwe versie van Evernote ga je naar de Evernote app in de App Store en klik op Bijwerken.

Voor meer informatie over hoe Evernote app updates bij klanten aanlevert en welke klanten voor updates in aanmerking komen, ga je naar Alles over hoe Evernote app updates aan klanten levert.

• Android

Als je in aanmerking komt voor een nieuwe versie van Evernote ga je naar de Evernote app in de Play Store en klik op Bijwerken.

Voor meer informatie over hoe Evernote app updates bij klanten aanlevert en welke klanten voor updates in aanmerking komen, ga je naar Alles over hoe Evernote app updates aan klanten levert.

• Web

Evernote Web wordt automatisch bijgewerkt en beschikbaar gemaakt voor klanten in een georganiseerd uitrolschema.

Voor meer informatie over hoe Evernote app updates bij klanten aanlevert en welke klanten voor updates in aanmerking komen, ga je naar Alles over hoe Evernote app updates aan klanten levert.

Sleutelwoorden:

• bijwerken
  • update evernote
  • update app
  • app update