Importeer notities en notitieboeken

< Vorige / Volgende >

Importeer notities en notitieboeken

Je kan eerder geëxporteerde notities en notitieboeken in Evernote importeren (herstellen) via een van onze computer apps. De geïmporteerde notities worden automatisch in een nieuw notitieboek geplaatst met de titel "Import [file_name]" (Mac) of "Geïmporteerde notities" (Windows). Je kan ze vanuit dat notitieboek verplaatsen of kopiëren naar een ander notitieboek. Je kan content alleen importeren met Evernote voor Mac of Windows.

Evernote importeert alle notities in het bestand, samen met alle bestandsattributen. Al je individuele notities en notitietitels worden geïmporteerd; je notitieboekstructuren worden echter niet behouden.

Om ENEX bestanden te importeren, volg je de stappen hieronder voor jouw besturingssysteem.

• Mac

De nieuwe Evernote voor Mac

1. Selecteer Bestand > Importeer... in de menubalk.
    2. Zoek en selecteer het ENEX (.enex) bestand dat je wil importeren.
    3. Klik op Open. Labels worden automatisch geïmporteerd.

Oudere versie van Evernote voor Mac

1. Selecteer Bestand > Importeer notities in de menubalk.
    2. Zoek en selecteer het ENEX (.enex) bestand dat je wil importeren.
    3. Optioneel. Controleer de Importeer labels optie als je labels wil importeren.
    4. Klik op Open.
  • Windows

De nieuwe Evernote voor Windows

1. Selecteer Bestand > Importeer... in de menubalk.
    2. Zoek en selecteer het ENEX (.enex) bestand dat je wil importeren.
    3. Klik op Open. Labels worden automatisch geïmporteerd.

Oudere versie van Evernote voor Windoww

1. Selecteer Bestand > Importeer > Evernote exporteer bestanden in de menubalk.
    2. Zoek en selecteer het ENEX (.enex) bestand dat je wil importeren.
    3. Optioneel. Controleer de Importeer notitie labels optie als je labels wil importeren.
    4. Klik op Open.

Je kan ook ENEX bestanden op de volgende manieren importeren:

• Sleep het ENEX bestand naar een notitieboek toe in het linker menu of de notitielijst.
  • Dubbel klik op een ENEX bestand om het automatisch in de app te importeren.

Sleutelwoorden:

• ENEX
  • herstel notities
  • herstellen
  • importeren
  • importeer notities
  • importeer notities Evernote
  • importeer notitieboeken
  • importeer notitieboeken Evernote
  • importeer content