Verlaat een Evernote bete versie

< Vorige / Volgende >

Verlaat een Evernote bete versie

Als je op dit moment deelneemt aan een beta versie over een besturingsysteem en je graag de huidige algemene release van Evernote wil gaan gebruiken, volg dan de stappen hieronder van jouw besturingssysteem.

• Mac

1. Open de Evernote beta app en selecteer Notities om te controleren of er nog niet-gesynchroniseerde notities zijn (gemarkeerd met een grijs synchronisatie-icoon in de hoek van de notitielijst).
    2. Wanneer je gecontroleerd hebt dat al je notities gesynchroniseerd zijn (er zijn geen grijze synchronisatie-icoons zichtbaar), dan kan je de beta app deïnstalleren.
    3. Download en installeer de reguliere Evernote app via evernote.com/download.
  • Windows

1. Open de Evernote beta app en selecteer Notities om te controleren of er nog niet-gesynchroniseerde notities zijn (gemarkeerd met een grijs synchronisatie-icoon in de hoek van de notitielijst).
    2. Wanneer je gecontroleerd hebt dat al je notities gesynchroniseerd zijn (er zijn geen grijze synchronisatie-icoons zichtbaar), dan kan je de beta app deïnstalleren.
    3. Download en installeer de reguliere Evernote app via evernote.com/download.
  • iPhone, iPad en iPod touch

Als je een preview via App Center geïnstalleerd hebt:

1. Verwijder de Evernote preview app (het zwarte app icoon).
    2. Open de Instellingen app, ga naar Algemeen > Profielen en verwijder het Evernote profiel door op Evernote > Verwijder profiel te tikken.
    3. Gebruik de algemene Evernote app weer die je via de App Store kan installeren.

Als je een beta via Apple TestFlight geïnstalleerd hebt:

1. Open TestFlight en tik op Evernote.
    2. Tik op Stop met testen onderin de pagina, bevestig en verlaat de TestFlight app.
    3. Verwijder de Evernote beta app (het zwarte app icoon).
    4. Installeer Evernote opnieuw via de App Store.
  • Android

1. Open de Play Store app.
    2. Zoek naar Evernote en tik op het Evernote icoon om de pagina met appdetails te openen.
    3. Scroll naar beneden naar het beta tester deel.
    4. Tik op Verlaat en wacht tot je uit het betaprogramma verwijdert bent (dit kan tot 30 minuten duren).
    5. Deïnstalleer Evernote op je apparaat.
    6. Installeer Evernote opnieuw via de Play Store.

Opmerking: Als je Evernote niet deïnstalleert en opnieuw installeerd nadat je het beta programma verlaten hebt, dan blijf je van de Evernote betaversie gebruikmaken totdat de volgende algemene appupdate beschikbaar gemaakt wordt.

Verlaat Evernote Early Access Program

Om je af te melden voor het Evernote Early Access program, ga je naar Verlaat het Evernote Early Access program.