Doe mee met het Evernote Early Access Program

< Vorige / Volgende >

Doe mee met het Evernote Early Access Program

We zouden het fijn vinden als je ons helpt om de toekomst van Evernote vorm te geven. We zijn altijd aan het verbeteren en voegen nieuwe mogelijkheden toe. Jouw input helpt ons, zodat het goed uitpakt.

Als Early access tester heb je de mogelijkheid om nieuwe functies te testen en feedback te geven voordat deze nieuwe Evernote versies en functies algemeen beschikbaar gemaakt worden voor het algemene publiek. Het is echter wel goed om te weten dat Early access functies in een echte omgeving getest worden en dat kan betekenen dat je soms bugs tegenkomt. Jouw feedback helpt ons om een betere Evernote te bouwen.

Als je vragen hebt over het Early Access Program, kijk dan eens op Veel Gestelde Vragen.

Doe mee met het Early Access Program

Elke klant met een individueel Evernote account kan deelnemen aan het Evernote Early Access Program. Niet alle deelnemers van het programma hebben toegang tot alle apps en functies die getest worden. Dit is afhankelijk van het apparaat dat je gebruikt, hoe je Evernote gebruikt en de frequentie. Op basis van deze gegevens bepalen wij het programma waar je aan deel kan nemen.

Om mee te doen met het programma:

1. Ga naar evernote.com/earlyaccess in je web browser.
  2. Vul je het formulier op de pagina in.
  3. Klik je op Doe nu mee.

Opmerking: Evernote Teams klanten komen niet in aanmerking voor dit programma. Er zijn echter soms Evernote Teams functies die beschikbaar zijn voor het testen buiten dit programma. Ga naar Early Access testen voor Evernote Teams accounts voor meer informatie.