Sla foto's met tekst via Evernote voor Android op

< Vorige / Volgende >

Sla foto's met tekst via Evernote voor Android op

Met Evernote voor Android worden foto's met tekst automatisch in je Evernote account opgeslagen om context toe te voegen of ze met anderen te delen. Evernote scant de fotogalerij van je apparaat voor foto's met tekst en vraagt welke afbeeldingen je in Evernote zou willen opslaan. Wanneer de afbeelding Evernote staat, is je afbeelding doorzoekbaar zodat je die later gemakkelijk kan vinden.

Wanneer je op tekst gebaseerde foto's in Evernote opslaat—bijvoorbeeld, visitekaartjes of notulen—zie je ze in de zijbalk onder "Verzamel foto's". Daar kan je ze verplaatsen naar een notitie, om extra informatie of bijlagen toe te voegen.

Opmerking: Deze functie is niet beschikbaar in De nieuwe Evernote voor Android.

Veelgestelde Vragen

Worden mijn foto's bij Evernote geüpload of door anderen binnen Evernote bekeken?

Nee. Foto's worden lokaal op je apparaat gescand. Foto's worden niet naar servers doorgestuurd voor detectie.

Bewaart Evernote mijn foto's zonder mijn toestemming?

Nee. Alleen de foto's die jij expliciet aantikt worden in Evernote opgeslagen.

Wat voor soort tekst kan Evernote detecteren?

Evernote detecteert handgeschreven en niet-handgeschreven tekst. Dit betekent dat je een foto kan maken van handschrift op whiteboards, uitgeprinte bonnetjes, Post-it® notes en nog veel meer.

Hoe verschilt dit van het scannen van een document met de Evernote camera?

Wanneer deze functie ingeschakeld is, hoef je de Evernote app niet te openen. Evernote detecteert afbeeldingen in fotogalerij met tekst en stelt voor om die afbeeldingen in Evernote op te slaan.

Welke talen worden er ondersteund?

Evernote detecteert tekst onafhankelijk van taal. Ook herkent Evernote handgeschreven tekst in alle Latijnse talen, Chinees, Japans en Koreaans.

Hoe schakel ik deze functie uit?

Om tekstdetectie uit te schakelen in je fotogalerij, ga je naar Instellingen > Meldingen en deselcteer Verzamel meldingen.

Sleutelwoorden:

• android
  • verzamel
  • foto
  • foto's
  • verzamel foto's
  • scan
  • scan documenten
  • tekst
  • afbeelding zoeken