Evernote Touch op Windows wordt niet meer ondersteund

Op 2 augustus 2016 wordt Evernote Touch vervangen door de Evernote voor Windows desktop app (inclusief alle functies) in de Windows Store. Klanten die op dit moment Evernote Touch gebruiken, kunnen het blijven gebruiken. Het kan echter niet meer gedownload of bijgewerkt worden.

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er met Evernote Touch?

De Windows 10 Anniversary Update zorgt er voor dat Win32 desktop apps ondersteund worden in de Windows Store. We willen onze Windows gebruikers de beste ervaring mogelijk geven, de rijkst uitgeruste versie van Evernote, en zullen Evernote Touch dus vervangen met de volledige Evernote desktop app in de Windows Store.

Waarom wordt Evernote Touch niet meer door Evernote ondersteund?

We richten ons op onze belofte om te investeren op nieuwe functies en de functionaliteit van onze kern apps. Evernote Touch is ontworpen als partner app voor Evernote voor Windows en is niet bedoeld als volledige versie van Evernote. Evernote voor Windows bevat een uitgebreide set aan mogelijkheden, bovenop Evernote Touch, inclusief ondersteuning voor muis en toetsenbord.

Welke veranderingen kan ik verwachten?

Als je de Windows 10 Anniversary Update met automatische updates ingeschakeld hebt in de Windows Store, dan hoef je geen actie te ondernemen. Evernote Touch wordt dan automatisch geüpdate tot de laatste versie van Evernote voor Windows. Anders wordt het geüpdate de volgende keer dat je Evernote Touch bijwerkt.

Kan ik Evernote Touch daarna nog gebruiken?

Ja. Klanten die Evernote Touch op dit moment gebruiken op een ander besturingssysteem dan Windows 10 Anniversary Update, kunnen Evernote Touch ook na 2 augustus blijven gebruiken. Alhoewel we niet van plan zijn om deze app uit te schakelen, kan het zijn dat bestaande functies en functionaliteiten niet meer werken nadat je jouw besturingssysteem bijwerkt. Wanneer de app bijgewerkt is, dan is het niet mogelijk om Evernote Touch terugzetten en kan het niet meer gedownload worden.

Wat gebeurt er met mijn notities wanneer ik van Evernote Touch overstap op de Evernote desktop app?

Je notities en notitieboeken worden niet beïnvloed.

Wat is het verschil tussen Evernote Touch en Evernote voor Windows?

Evernote Touch is ontworpen voor de touch input en gebaren op Windows Touch apparaten. Er zijn dus verschillen in de interface en de touch ondersteuning. Echter, het navigeren door je notities en notitieboeken in Evernote voor Windows zal nog steeds vertrouwd aanvoelen. We nodigen je uit om ideeën omtrent functies en je suggesties te delen op ons forum.