Alles over het vastleggen van handschrift en gescande documenten met je telefoon

Alles over het vastleggen van handschrift en gescande documenten met je telefoon

Alles over het vastleggen van handschrift en gescande documenten met je telefoon

Gebruik Evernote op je telefoon als een pocket scanner. Leg foto's, handgeschreven notities en documenten vast in Evernote zoals visitekaartjes en ontvangstbewijzen. Wanneer het in je account opgeslagen is, zijn gescande items overal beschikbaar, overal waar Evernote is.

Camera iconAlles over het gebruik van de in-app camera

Start de in-app camera: Tik op op het camera icoon in het Evernote startscherm (iOS) of de Evernote Android widget. Neem een foto door op de ontspanknop te tikken. De vastgelegde afbeelding wordt opgeslagen als een nieuwe notitie. Om een nieuw vastgelegde afbeelding in een bestaande notitie op te slaan, tik je op de camera (op Android tik je eerst op de paperclip) in de bewerkbalk van de notitie.

Automatisch vastleggen: De gemakkelijkste manier om documenten te scannen is om de camera boven het document of kaart te houden en dat de randen zichtbaar zijn binnen het frame. De camera detecteert, focust en maakt de scan automatisch.

Maak foto's van bonnetjes

Telefoon met gescand bonnetje

Gebruik de Evernote camera om een foto van iets te maken. Leg handgeschreven notities en tekeningen van een whiteboard of de achterkant van een envelope vast. Scan papieren documenten en visitekaartjes. Handschrift of geprinte tekst, dat opgeslagen is in Evernote, wordt doorzoekbaar.

PROBEER HET

Scan en bewaar bonnetjes in een notitieboek als verwijzing wanneer je een onkostennota moet inleveren

Scan handgeschreven notities en handgetekende schetsen

Voorbeeld handgeschreven notitie ingescand in Evernote

Maak foto's van handgeschreven notities en tekeningen met Evernote. Duidelijk geschreven notities zijn bewerkbaar en doorzoekbaar. Meer informatie

PROBEER HET

Scan notities op Post-it® Notes, servetten, pagina's van een notitie of de achterkant van enveloppen.

Scan documenten, productlabels en handleidingen

Wordt papierloos en scan al je papieren documenten in met Evernote.

PROBEER HET

• Scan facturen, gezondheidsbeleid, formulieren, kaarten, syllabuses van vakken en handleidingen in om later nog een keer te kunnen bekijken

• Maak een foto van productinformatie en labels voor dingen als cartridges of waterfilters, die je vaker nodig hebt

• Maak een foto van productlabels, zoals wijnflessen, en voeg ze toe aan een "Favorieten" notitieboek

Leg visitekaartjes vast

Telefoon met een ingescand visitekaartje

Beschikbaar voor Android en iOS

Evernote scant visitekaartjes en zet ze om in losse contactnotities. Wanneer ze ingescand zijn, dan wordt alle informatie van het kaartje, zoals namen, functies, bedrijfsnamen en afbeelding, opgeslagen en doorzoekbaar. Meer informatie

Maak foto's van whiteboards

Whiteboard optimalisatie

Gebruik de Evernote camera om een foto van iets te maken. Leg handgeschreven notulen, aantekeningen en de ideeën van een brainstormsessie vast. Handgeschreven of geprinte tekst, dat opgeslagen is in Evernote, wordt doorzoekbaar.

PROBEER HET

• Maak een foto van het hele whiteboard of speciale delen van een whiteboard.

• Voeg een audio-opname van een vergadering aan een notitie toe, waarin ook al whiteboardnotities vastgelegd zijn en krijg zo meer context.