Welkom bij Evernote Web

< Vorige / Volgende >

Welkom bij Evernote Web

Evernote Web Tour

Schema Evernote Web interface

Zijbalk

De zijbalk is de plek waarin alles in je Evernote account beschikbaar is en je de instellingen van je account kan bekijken.

• Doorzoek notities: notities Zoek in jouw notities naar zoekwoorden, locaties, labels en meer.
    • Nieuwe notitie: Maak een nieuwe tekst notitie in het huidige notitieboek aan.
    • Snelkoppelingen: Bekijk je favoriete notities, notitieboeken of labels.
    • Alle Notities: Bekijk al je notities uit je notitieboeken in de notitielijst.
    • Notitieboeken: Bekijk alle notitieboeken.
    • Gedeeld met Mij: Bekijk alle notities en notitieboeken die met jou gedeeld zijn.
    • Labels: Bekijk alle labels.
    • Prullenbak: Hier worden alle notities getoond die verwijderd zijn.

Bewerkbalk

De bewerkbalk verschijnt automatisch wanneer je een notitie actief bewerkt. Je kan het handmatig laten verschijnen door in een notitie te klikken.

• Notitieboeken: Verplaats deze notitie naar een ander notitieboek.
    • Code blok: Bekijk tekst, zoals broncode, in een grijze box om het scheiden van de rest van je notities.
    • Voeg link toe: Voeg een link aan deze notitie toe.
    • Voeg bestand toe: Voeg een bestand aan deze notitie toe vanaf je computer, zoals een PDF, Word document of afbeelding.
    • Meer: Bekijk de extra notitie-opties.

BEKIJK DE EVERNOTE HANDLEIDING