Welkom bij Evernote Web

Evernote Web Tour

Schema Evernote Web interface

Zijbalk

De zijbalk (of het navigatiemenu) is de plek waarin alles in je Evernote account beschikbaar is en je de instellingen van je account kan bekijken.

• Nieuwe notitie: Maak een nieuwe tekst notitie in het huidige notitieboek aan.
    • Zoek naar notities: Zoek in jouw notities naar zoekwoorden, locaties, labels en meer. Evernote doorzoekt de titels en inhoud van je notities. Bovendien wordt ook gezocht naar tekst in aan notities gekoppelde afbeeldingen.
    • Work Chat: Bespreek notities en notitieboek die je met anderen gedeeld hebt.
    • Snelkoppelingen: Bekijk je favoriete notities, notitieboeken of labels.
    • Notities: Bekijk al je notities uit je notitieboeken in de notitielijst.
    • Notitieboeken: Bekijk alle notitieboeken.
    • Labels: Bekijk alle labels.
    • Instellingen: Bekijk accountinstellingen. Hier kan je jouw accountinformatie, beveiligingsinstellingen, facturen en nog veel meer beheren.
    • Beheerconsole (alleen voor Evernote Business accountmanagers): In de Evernote Business beheerconsole kan je zakelijke accountinformatie, zakelijke gebruikers, zakelijk delen, zakelijke prullenbak, zakelijke facturen en nog veel meer beheren.

Notitieboekinformatie

Deze grijze notitieboekkopregel is zichtbaar wanneer je een notitieboek bekijkt.

• Informatie: Bekijk informatie over dit notitieboek, inclusief: titel van een notitieboek, auteur, opties voor verwijderen en delen.

Bewerkbalk

De bewerkbalk verschijnt automatisch wanneer je een notitie actief bewerkt. Je kan het handmatig laten verschijnen door in een notitie te klikken.

• Herinnering: Stel een herinnering in voor deze notitie.
    • Snelkoppeling: Voeg deze notitie toe aan je snelkoppelingen.
    • Informatie: Bekijk informatie over deze notitie, inclusief: datum, datum laatst bijgewerkt, bron URL, notitiegeschiedenis en nog veel meer.
    • Verwijder: Verwijder deze notitie.
    • Meer: Bekijk de extra notitie-opties, zoals het kopiëren van de notitielink.
    • Notitieboeken: Verplaats deze notitie naar een ander notitieboek.
    • Labels: Voeg labels aan deze notitie toe.
    • Code blok: Bekijk tekst, zoals broncode, in een grijze box om het scheiden van de rest van je notities.
    • Voeg link toe: Voeg een link aan deze notitie toe.
    • Voeg bestand toe: Voeg een bestand aan deze notitie toe vanaf je computer, zoals een PDF, Word document of afbeelding.
    • Google Drive: Bekijk Google Drive bestanden.

BEKIJK DE EVERNOTE HANDLEIDING