Veelgestelde vragen over apparaten

Wat is het apparaatlimiet?

Als Basic gebruiker kan je jouw account via de Evernote app met maximaal apparaten synchroniseren. Je kan je notities altijd op alle computers bekijken via Evernote Web. Upgrade naar Plus of Premium om de Evernote app met drie of meer apparaten te synchroniseren.

Wat ziet Evernote als een apparaat?

Het limiet op apparaten geldt alleen voor de volgende Evernote producten:

• Evernote voor Windows
  • Evernote voor Mac
  • Evernote voor iPhone, iPad en iPod Touch
  • Evernote voor Android
  • Evernote voor BlackBerry
  • Evernote voor Windows Phone
  • Evernote op Android Chromebook
  • Evernote op desktop virtuele machines voor Mac en Windows

Andere Evernote producten en apps van derden die de Evernote API integratie worden niet beïnvloed door het limiet op apparaten. Voorbeelden: Evernote Web, Evernote voor Apple Watch, Evernote voor Windows Touch, Web Clipper, Skitch en Penultimate.

Hoe telt Evernote de apparaten?

Elk apparaat waarop je bij Evernote inlogt, telt als een apparaat binnen het limiet op apparaten.

Als je verschillende apparaten van hetzelfde type, dan telt elk apparaat voor je limiet. Bijvoorbeeld, als je inlogt bij je Evernote account op twee verschillende iPhones, dan telt het als twee apparaten.

Als verschillende mensen op hetzelfde apparaat inloggen met verschillende accounts, dan telt dat apparaat als één apparaat per account. Bijvoorbeeld, als jij en je echtgenoot een Mac hebben en de Evernote voor Mac app gebruiken met twee verschillende accounts, dan telt de Mac als één apparaat voor jou en één apparaat voor jouw echtgenoot. Jullie kunnen allebei nog een extra apparaat gebruiken voor Evernote.

Hoe weet ik hoeveel en welke apparaten bij mijn account horen?

Je kan alle apparaten en apps die bij je account horen bekijken op de 'Apparaat' pagina in je accountinstellingen.

Hoe deactiveer of verwijder ik een apparaat uit mijn account?

Als je het maximum aantal apparaten gebruikt, dan kan het zijn dat je de vraag krijgt om je apparaten meteen in je Evernote app te beheren. Je kan je apparaten echter altijd ook beheren op de 'Apparaat' pagina in je accountinstellingen.

Als ik bij Evernote uitlog op een bepaald apparaat, wordt het dan uit mijn account verwijderd?

Door bij Evernote uit te loggen op een bepaald apparaat, wordt het uit je account verwijderd. Als je een bericht ziet over het maximum aantal apparaten wanneer je op een nieuw apparaat inlogt, ga dan naar de 'Apparaat' pagina in je accountinstellingen om te controleren of het oude apparaat echt verwijderd is.

Wat gebeurt er wanneer ik een apparaat uit mijn account verwijder? Verlies ik mijn notities?

Wanneer je een apparaat uit je account verwijdert, dan verlies je geen van de gesynchroniseerde notities. Je wordt automatisch uitgelogd bij de app en alle lokaal opgeslagen notities worden opgeslagen.

Waarom kan ik Evernote Web niet op mijn telefoon en tablet gebruiken?

Evernote Web is niet ingesteld voor mobiele browsers. Aangezien je de beste ervaring wil, moet je Evernote installeren vanuit de app store.

Hoe kan het dat ik een bericht zie over het maximum aantal apparaten wanneer ik Evernote op maar twee apparaten gebruik?

Je ziet misschien een foutmelding omdat je account nog steeds aan het apparaat verbonden is dat je niet meer gebruikt. Controleer welke apparaten aan je account verbonden zijn op de 'Apparaat' pagina in je accountinstellingen.

Ik heb Evernote op hetzelfde apparaat gedeïnstalleerd en opnieuw geïnstalleerd en nu zie ik het bericht over het maximaal aantal apparaten. Hoe kan ik dit oplossen?

Je ziet misschien een foutmelding omdat het apparaat als een nieuw apparaat gezien wordt bij het opnieuw installeren van Evernote. Je kan het 'oude' apparaat dat aan je account gekoppeld is verwijderen op de 'Apparaat' pagina in je accountinstellingen.

Waarom heb ik synchronisatieproblemen?

Het kan zijn dat je synchronisatieproblemen ervaart als je Evernote app niet up-to-date is. Controleer op updates zodat je de laatste performance verbeteringen, bugfixes en veiligheidsupdates installeert.