Alles over het apparaatlimiet

< Vorige / Volgende >

Alles over het apparaatlimiet

Overzicht

Met Evernote Free, kan je de Evernote app op maximaal twee apparaten gebruiken. Dit apparaatlimiet is van toepassing op de volgende Evernote apps:

• Evernote voor Mac
  • Evernote voor Windows
  • Evernote voor iOS
  • Evernote voor Android
  • Evernote Web

Andere Evernote producten—zoals Web Clipper, Skitch, Scannable en Penultimate—en derde partije apps die de Evernote API integratie gebruiken horen niet bij het apparaatlimiet.

Als je jouw notities op al je apparaten wil synchroniseren, upgrade dan naar een betaald Evernote abonnement.

Veelgestelde vragen

• Hoe telt Evernote de apparaten?

Elk apparaat waarop je bij de Evernote app inlogt, telt als een apparaat binnen het limiet op apparaten.

Als je verschillende apparaten van hetzelfde type, dan telt elk apparaat voor je limiet. Bijvoorbeeld, als je inlogt bij je Evernote account op twee verschillende iPhones, dan telt het als twee apparaten.

Als verschillende mensen op hetzelfde apparaat inloggen met verschillende accounts, dan telt dat apparaat als één apparaat per account. Bijvoorbeeld, als jij en je partner een Mac hebben met twee verschillende accounts, dan telt de Mac als één apparaat voor jou en één apparaat voor jouw partner.

• Hoe weet ik hoeveel en welke apparaten bij mijn account horen?

Je kan alle apparaten en apps die bij je account horen bekijken op de 'Apparaat' pagina in je accountinstellingen.

• Hoe verwijder ik een apparaat uit mijn account?

Je kan een apparaat uit je account verwijderen op de 'Apparaat' pagina in je accountinstellingen.

• Als ik bij Evernote uitlog op een bepaald apparaat, wordt het dan uit mijn account verwijderd?

Uitloggen bij Evernote zorgt er niet voor dat het apparaat uit je account verwijderd wordt. Je moet de toegang van een apparaat intrekken op de "Apparaten" pagina in je accountinstellingen.

• Verlies ik mijn notities als ik een apparaat uit mijn account verwijder?

Nee. Wanneer je een apparaat uit je account verwijdert, dan verlies je geen van je gesynchroniseerde notities.

• Waarom kan ik Evernote Web niet op mijn telefoon en tablet gebruiken?

Evernote Web is niet ingesteld voor mobiele browsers. Aangezien je de beste ervaring wil, moet je Evernote installeren vanuit de app store.

• Waarom zie ik een bericht over het maximum aantal apparaten wanneer ik Evernote op maar twee apparaten gebruik?

Je krijgt dit bericht waarschijnlijk te zien omdat je account nog steeds aan een apparaat gekoppeld is dat je niet meer gebruikt. Controleer welke apparaten bij je account horen op de 'Apparaat' pagina in je accountinstellingen.

Neem contact met ons als je hulp nodig hebt.

• Waarom kan ik een apparaat niet verwijderen of krijg ik een foutmelding te zien wanneer ik een apparaat probeer te verwijderen?

Met Evernote Free, kan je de Evernote app op maximaal twee apparaten gebruiken.

Als je vaak van apparaat wisselt, kan het zijn dat je een foutmelding in de app krijgt te zien waardoor je niet meer van apparaat kan wisselen. Het doel is om misbruik van het apparaatlimiet te voorkomen.

Als je Evernote regelmatig op meer dan twee apparaten gebruikt, raden we je aan om te upgraden naar een betaald Evernote abonnement. Met een betaald abonnement kan je niet alleen een onbeperkt aantal apparaten gebruiken, het geeft je ook de mogelijkheid om in Office documenten en PDF's te zoeken, eigen sjablonen aan te maken en nog vele meer. Als je wel van Evernote Free gebruik wil blijven maken, beperk je gebruik dan tot maximaal twee apparaten.