Evernote voor Studenten

6 manieren waarop studenten Evernote kunnen gebruiken

Maak een foto van een schets op een whiteboard

Evernote is een geweldige tool voor studenten. Of je nu bachelors in robotica of op antropologie promoveert, met Evernote kan je al je cursussen en opdrachten gemakkelijk ordenen en terugvinden.En studenten kunnen tijdelijk 75% korting krijgen op Evernote Premium.

1. Orden lesnotities in notitieboeken

Een set notitieboeken

Gebruik Evernote als een digitale map waarin je al je cursuswerk, schoolinformatie, schema's en alles wat je verzameld hebt tijdens schooltijd kan opslaan. Begin door een notitieboekstructuur aan te maken om vergelijkbare notities bij elkaar te houden. Maak verschillende notitieboeken aan voor elk vak. Bewaar je lezingen, cursussen en groepsprojecten in hetzelfde notitieboek.

Animatie gemaakt voor cursusnotitieboeken

PRO TIP

Verschillende notitieboeken kunnen samen gegroepeerd worden in notitieboekstapels om alles nog beter te ordenen. Maak een stapel voor elke schoolperiode en voeg er losse notitieboeken voor je vakken aan toe.

2. Scan en zoek naar handgeschreven notities

Gebruik je telefoon als scanner

Gebruik de Evernote camera op je telefoon om een foto te maken van een whiteboard en handouts.

Een vrouw met een vergrootglas voor het zoeken

Evernote haalt afbeeldingen door een tekenherkenningsprogramma dat handgeschreven woorden doorzoekbaar maakt.

Gescand whiteboardnotitie met zoekresultaten

PRO TIP

Gebruik de pen-tool om meteen in Evernote te tekenen of te schrijven, gewoon op je telefoon of tablet. Gebruik de kleur- en markeeropties voor meer nadruk of verbeteringen.

3. Neem lezingen en besprekingen op

Beschikbaar op Evernote voor Mac, Windows, Android en iPhone, iPad en iPod Touch

Neem een lezing op

Zorg dat je niks belangrijks mist. Indien toegestaan kan je Evernote op je telefoon of laptop gebruiken om colleges of groepsgesprekken op te nemen om context te geven aan je tekstuele notities.

In-app opnametool

PRO TIP

Laat je retentie stijgen door herinneringen in te stellen om notities over je colleges later nog een keer te bekijken.

4. Teken en schrijf op PDF's

Beschikbaar op Evernote voor Mac, Windows, Android en iPhone, iPad en iPod Touch

Annoteer een PDF

Evernote geeft je simpele tools om notities aan PDF's toe te voegen. Markeer belangrijke delen van je syllabus en opdrachten. Voeg tekst, pijlen en andere vormen toe om datgene te markeren wat echt belangrijk is.

Voorbeeldnotitie met weergave van bijgevoegde course syllabus PDF

PRO TIP

Gebruik de Evernote camera op je telefoon om outlines, handouts en andere papieren documenten als PDF in te scannen. Sla de PDF's en Office docs meteen op je computer in Evernote op, bij de gerelateerde notities over je colleges.

VOORBEELDNOTITIE:Bekijk de geannoteerde Course Syllabus PDF voorbeeldnotiite

5. Beheer opdrachten met to-do lists en herinneringen

Afvinken van je to-do list

Opdrachten tijdens het college, projecten, data voor groupsmeetings — schrijf ze allemaal op in Evernote. Bekijk je lijsten op de campus of thuis, met elk apparaat waar je Evernote op geïnstalleerd hebt.

PRO TIP

Deel lijsten met anderen die aan hetzelfde project werken als jij. Geef iedereen bewerkrechten zodat ze hun eigen taken af kunnen vinken in de gedeelde lijst.

VOORBEELDNOTITIE: Bekijk een voorbeeld van een checklistnotitie

6. Houd de campus evenementen en je studentenleven bij op één plek

Sla de webpagina's van je browser op in Evernote

Sla hele webpagina's in Evernote op via Evernote Web Clipper. Bewaar screenshots, afbeeldingen en belangrijke informatie van je online studentenportaal in Evernote, bij alle gerelateerde notities. Sla online campusinformatie, lesinformatie en clubinformatie als notities op. Houdt je eventkalenders, bibliotheekuren, wekelijkse eetschema's en noodlocaties bij in Evernote.

PRO TIP

Schakel offline notitieboektoegang in zodat de notities die je vaak gebruikt overal beschikbaar zijn, zelfs als je niet over een internetverbinding beschikt.

MEER INFORMATIE

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=vi, th, ms, ar, id