Oplossen probleem van synchronisatieproblemen in iOS

< Vorige / Volgende >

Oplossen probleem van synchronisatieproblemen in iOS

Als jee synchronisatieprobleem tegenkomt bij een specifieke notitie in Evernote voor iOS, volg dan de stappen hieronder.

1. Reproduceer de notitie door middel van de volgende stappen:

1. Kopieer en plak de content uit de genoemde notitie in een nieuwe notitie
  2. Verwijder de genoemde notitie door van rechts naar links te swipen en op de prullenbakknop te tikken
  3. Ga naar het notitieboek 'Prullenbak' onderin je notitieboeklijst en verwijder de notitie daar ook
  4. Synchroniseer Evernote

2. Als dit niet lukt, herstart dan je apparaat en synchroniseer opnieuw.

3. Als dat ook niet werkt, installeer Evernote dan opnieuw.

Zorg er voor dat voordat je Evernote voor iOS opnieuw installeert, je de kopie van je content en niet-gesynchroniseerde notities ergens buiten de Evernote app opgeslagen hebt. Alle niet-gesynchroniseerde notities (notities met groene hoekjes) en foto's worden verwijdert wanneer je Evernote opnieuw installeert.

Om alle niet-gesynchroniseerde foto's op te slaan uit De nieuwe Evernote voor iOS: Open de foto en tik op de Download knop (naar beneden wijzende pijl).

Om alle niet-gesynchroniseerde foto's op te slaan uit de oudere versies van Evernote voor iOS: Tik op de Delen knop (box met pijl omhoog) en selecteer Sla afbeelding op.

Volg daarna deze stappen:

1. Houd het Evernote icoon ingedrukt op je thuisscherm, totdat het begint te schommelen
  2. Tik op X en tik op Verwijder.
  3. Start je iOS apparaat opnieuw op
  4. Download Evernote in de App Store

Neem contact met ons op als door deze stappen te volgen het probleem nog niet opgelost is.

Sleutelwoorden:

• nsurl
  • ongeldige content
  • ios foutmelding
  • synchronisatieprobleem
  • kan notitie niet opslaan
  • foutmelding
  • onverwacht nsurlresponse type
  • de content is ongeldig