Leg Post-it® Notes vast in Evernote

De Evernote camera is speciaal ontwikkeld om jouw Post-it® Notes te verbeteren en aan te passen, zodat prachtige digitale replica's van al jouw notities ontstaan.

Leg Post-it® Notes vast in Evernote op een iPhone, iPad, iPod Touch met camera's, Android apparaten en Windows phones.

iPhone
Post-it(r) Note camera op iPhone
Android
Post-it(r) Note-modus op Android phone

Hoe leg je notities vast in de Post-it® Note-modus?

Schrijf duidelijk en leesbaar op een Post-it® Note. Je kan elk type pen en elke inkt gebruiken. Doorloop daarna deze stappen om jouw notities vast te leggen in Evernote:

1. Start de Evernote Post-it® Note camera

• Android: Tik op de zwevende knop met het plusteken (+) in een notitie, notitieboek of labellijst en tik op Camera (of tik op de camera in de Evernote widget).
  • iPhone, iPad en iPod Touch: Tik op de Foto's (camera) knop in het startscherm of in een geopende notitie.
  • Windows Phone: Swipe om de Post-it® camera te selecteren.

2. Maak de foto

Plaats de Post-it® Note zo dat deze binnen het kader op het scherm valt. Maak vervolgens de foto:

• iPod Touch, oudere iPhone en iPad modellen en Windows Phones: De camera staat standaard op de handmatige modus. Tik op de sluiter knop een foto te maken.
  • Nieuwere iOS apparaten: De camera start standaard in auto-modus en maakt de foto's automatisch. Tik op de gelijnde papier afbeelding bovenin het scherm om te switchen naar de handmatige modus.

3. Voorbeeldweergave, sla daarna op of verwijder

Tik op de vastgelegde foto of miniatuurweergave(s) van vastgelegde notities om een vastgelegde note te bekijken. Hier kan je er voor kiezen om bepaalde pagina's te houden of te verwijderen.

• Opslaan: Om een notitie op te slaan, tik je op Sla op (iOS) of tik je op het vinkje (Android).
  • Verwijderen: Om een notitie te verwijderen tik je op de prullenbak (Android en Windows) of tik je op een afbeeldingen in de miniatuurweergavebalk en schuif je de afbeeldingen naar bovenin of het scherm. Blijf het naar boven schuiven totdat de prullenbak verschijnt en de miniatuurweergave verdwijnt.

Post-it® Notes bekijken

Post-it Notes als losse notities
Meerder Post-it Notes in één notitie

Als je verschillende notities op hetzelfde moment vastlegt, slaat Evernote de hele set Post-it® Notes als één Evernote notitie op. Om elke Post-it® Note als een losse Evernote notitie door elke foto apart te bevestigen en op te slaan. Maak daarna een nieuwe foto voor de volgende notitie die je wil opslaan.