Leg Post-it® Notes vast in Evernote

< Vorige / Volgende >

Leg Post-it® Notes vast in Evernote

iPhone
Post-it(r) Note camera op iPhone
Android
Post-it(r) Note-modus op Android phone

De Evernote camera is speciaal ontwikkeld om jouw Post-it® Notes te verbeteren en aan te passen, zodat prachtige digitale replica's van al jouw notities ontstaan.

Leg Post-it® Notes vast in Evernote voor iOS en Android apparaten met camera's.

Alles over het vastleggen van Post-it® Notes

Schrijf duidelijk en leesbaar op een Post-it® Note. Je kan elk type pen en elke inkt gebruiken. Doorloop daarna deze stappen om jouw notities vast te leggen in Evernote:

1. Open de Evernote camera

• Android:

De nieuwe Evernote voor Android - Tik op de pijl omhoog (^) in de groene Nieuwe notitie knop en tik op Maak een foto (of tik het blauwe plusteken (+) boven het toetsenbord in een geopende notitie en tik op Camera).

Oudere versie van Evernote voor Android: Tik op de zwevende knop met het plusteken (+) in een notitie, notitieboek of labellijst en tik op Camera (of tik op de camera in de Evernote widget).

• iPhone, iPad, and iPod Touch:

De nieuwe Evernote voor iOS - Tik op de pijl omhoog (^) in de groene Nieuwe notitie knop en tik op Maak een foto (of tik het blauwe plusteken (+) boven het toetsenbord in een geopende notitie en tik op Camera).

Oudere versie van Evernote voor iOS - Tik op deFoto's (camera) knop in het startscherm of in een geopende notitie.

2. Maak de foto

Plaats de Post-it® Note zo dat deze binnen het kader op het scherm valt. Maak vervolgens de foto:

• iPod Touch en oudere iPhone en iPad modellen: De camera staat standaard op de handmatige modus. Tik op de sluiter knop een foto te maken.
  • Nieuwere iOS apparaten: De camera start standaard in auto-modus en maakt de foto's automatisch. Tik op de gelijnde papier afbeelding bovenin het scherm om te switchen naar de handmatige modus.
  • De nieuwe Evernote voor iOS en Android: De camera starts standaar in handmatige modus. Tik op 'Auto' onderaan het scherm om de foto automatisch vast te laten leggen.

3. Voorbeeldweergave, sla daarna op of verwijder

Tik op de vastgelegde foto of miniatuurweergave(s) van vastgelegde notities om een vastgelegde note te bekijken. Hier kan je er voor kiezen om bepaalde pagina's te houden of te verwijderen.

• Sla op: Tik op Sla op om een notitie op te slaan.
  • Wis: Om een notitie te wissen, tik je op de prullenbakknop.

Post-it® Notes bekijken

Post-it Notes als losse notities
Meerder Post-it Notes in één notitie

Als je verschillende notities op hetzelfde moment vastlegt, slaat Evernote de hele set Post-it® Notes als één Evernote notitie op. Om elke Post-it® Note als een losse Evernote notitie door elke foto apart te bevestigen en op te slaan. Maak daarna een nieuwe foto voor de volgende notitie die je wil opslaan.