Orden & stel herinneringen in

Wanneer de Post-it® Notes zijn vastgelegd in Evernote, kan je ze ordenen in notitieboeken. Ook kan je labels toevoegen en herinneringen instellen. De werkwijze verschilt niet van de werkwijze voor andere notities in Evernote.

Voor de beste ervaring raden we echter Post-it® Notes aan die zijn geoptimaliseerd voor Evernote (Post-it® Notes Notes in Elektrisch geel, Limeade, Elektrisch blauw en Neonroze). Je kunt elke Post-it® Notes-kleur automatisch toewijzen aan één Evernote-notitieboek, één Evernote-label, en één Post-it® Notes-herinnering.

Wijs notitieboeken, labels en herinneringen toe

Instellingen en herinneringen
Instellingen voor Elektrisch geel

Pas je aan hoe je Post-it® Notes opgeslagen worden

Ga als volgt te werk om de instellingen voor Post-it® Notes te wijzigen:

1. Ga naar je accountinstellingen

• iPhone, iPad, iPod Touch: Ga naar Account en tik op Instellingen
  • Android: Tik op de drie horizontale punten bovenin een notitie, notitieboek of labellijst om je accountinstellingen te wijzigen
  • Windows Phone: Tik op jouw gebruikersnaam

2. Ga naar 'Instellingen voor Post-it® Notes'

• iPhone, iPad en iPod Touch: Tik op Camera > Post-it® Notes
  • Android: Tik op Algemeen > Camera > Post-it® Notes
  • Windows Phone: Tik op Algemeen > Post-it® Notes

3. Selecteer de Post-it® Note-kleur om het notitieboek, het label of de herinnering te wijzigen.

Manieren om je Post-it® Notes in Evernote te ordenen:

1. Elektrisch gele Post-it® Notes – Sla deze notities op in een notitieboek met openstaande taken, voorzien van herinneringen. Bekijk ze in de lijst met herinneringen. Opmerking: Standaard zijn elektrisch gele Post-it® Notes voorzien van herinneringen.
  2. Limeade Post-it® Notes – Voorzien van label "Delen", zodat je eenvoudig notities kunt herkennen die jij met anderen wilt delen
  3. Elektrisch blauwe Post-it® Notes – Opslaan in het notitieboek Ontwerpideeën
  4. Neonroze Post-it® Notes – Opslaan in het notitieboek 'Vrije tijd' of 'Vind ik leuk'

Doorzoek handgeschreven notities

Wanneer een Post-it® Note is opgeslagen in Evernote, worden handgeschreven teksten op de notities herkend. Je kunt deze teksten vervolgens doorzoeken. Zoek gewoon in Evernote naar een term en je ziet vervolgens alle notities waarin dat woord aanwezig is.