Draadloos scannen

De ScanSnap Evernote Edition biedt ondersteuning voor Wi-Fi, zodat je heel eenvoudig draadloos kunt scannen. Je kunt bijvoorbeeld bonnen of foto's scannen aan de keukentafel, en visitekaartjes en correspondentie op je bureau scannen.

Opmerking: je kunt de scanner draadloos koppelen aan één computer, maar je kunt ook andere computers aansluiten via een USB-kabel.

Stap 1: Open het tabblad Wi-Fi van ScanSnap Manager

1. Sluit de scanner via de USB-kabel aan op de computer
  2. Open de ScanSnap Manager Evernote Edition-software vanuit de taakbalk of menubalk van jouw computer
ScanSnap beheerinstellingen

Bekijk de wifi-instellingen:

1. Klik op het tandwiel icoon om de instellingen te openen
  2. Selecteer het tabblad Wi-Fi

Stap 2: Schakel Wi-Fi in

Selecteer in het tabblad Wi-Fi van ScanSnap Manager de optie Wi-Fi-scannen inschakelen
Schakel ScanSnap wifi in

De ScanSnap aansluiten op het wifi:

1. Zet de Wi-Fi-schakelaar aan de achterkant van de scanner aan
  2. De scanner detecteert het huidige Wi-Fi-netwerk van de computer en vraagt u, indien nodig, om het netwerkwachtwoord
  3. Wacht tot de computer aangeeft dat Wi-Fi-scannen is ingeschakeld en ontkoppel dan pas de scanner van de computer

LANGUAGES_SUPPORT LANGUAGES_INCLUDE=sv,fi,nl,da LANGUAGES_EXCLUDE=pt-br