Selecteer een Evernote notitieboek

Selecteer het juiste Evernote Notebook voor jou

Evernote Notebooks hebben verschillende maten en papierpatronen. Ze zijn ook beschikbaar in hard- en softcovers. Deze zuurvrije notitieboeken zijn duurzaam, gebonden, kartonnen covers en hebben de kwaliteit die je van Moleskine producten verwacht.

Je ontvangt bij elk Evernote Notebook een set Smart Stickers, zodat de integratie met de labels en notitieboeken in Evernote naadloos kan verlopen wanneer ze vastgelegd en opgeslagen zijn in Evernote.

Welk Notebook is voor mij bedoeld?

Klassiek notitieboek

Het 'originele' Evernote notitieboek, voor het alledaagse

1. Kies een formaat:

• Large - 12,7 cm x 21 cm (5" x 8.25")
  • Small - 8,9 cm x 14 cm (3.5" x 5.5")

De grotere notitieboeken in met groene, zwarte of grijze covers

2. Kies je papier:

• 192 puntraster pagina's
    • Pagina's met lijntjes

Zakelijke notitieboek

Een Notebook dat speciaal ontworpen is voor je zakelijke en professionele notities—voeg gemakkelijk herinneringen toe en deel alleen datgene wat relevant is voor anderen tijdens een vergadering of evenement.

Beschikbaar met pagina's met lijntjes, één formaat en kleur

Sketchbook

Het Evernote Notebook met dikker papier, bedoeld om de duurzaamheid te bieden die nodig is voor het maken van tekeningen en illustraties

Beschikbaar met rasterpapier, één formaat en kleur

Journal

Dunnere Notebooks gemaakt met een flexibele, maar sterke kartonnen omslag, geperforeerde pagina's en gebonden met een zichtbaar stiksel

1. Kies een formaat:

• Extra-Large - 19 cm x 25,4 cm (7.5" x 10")
  • Large - 12,7 cm x 21 cm (5" x 8.25")
  • Pocket - 8,9 cm x 14 cm (3.5" x 5.5")

2. Kies je papier:

• 192 puntraster pagina's
  • Pagina's met lijntjes

Beschikbare papierpatronen

Vierkant (raster) patroon:

Moleskine ruit

Lijntjes (gelinieerd) patroon:

Moleskin gelinieerd

Puntraster patroon (Alleen Evernote Sketchbook):

Moleskine puntraster

Lijnpatroon met paginasecties (alleen Evernote Business Notebook)

Moleskin gelinieerd