Pagina's vastleggen met behulp van de Evernote camera

Gebruik Evernote op een iOS of Android mobiele apparaat om een pagina uit een Evernote Notebook vast te leggen en op te slaan in je Evernote account. Wanneer het opgeslagen is in Evernote kan je ook zoeken naar de handgeschreven text op een pagina.

Met de Evernote camera kan je eenvoudiger dan ooit fysieke notities opslaan in je Evernote account. De functie herkent automatisch de randen van je documenten en optimaliseert zelf de afbeelding. Je kunt met de Evernote camera zelfs automatisch labels aan je notities toevoegen en je notities daarna ordenen. Gebruik daarvoor de Smart Stickers die bij je Evernote Notebook werden geleverd.

Ondersteunde apparaten

Leg Evernote Notebook pagina's vast en sla ze op in Evernote met de volgende apparaten:

• iPhone
  • iPad
  • iPod Touh
  • Android

Opmerking: Alhoewel Evernote Notebook pagina's vastgelegd kunnen worden met de iPhone 3GS, iPad 2 en oudere modellen, zullen op deze apparaten de resultaten niet optimaal zijn door de lage camera-resolutie en het niet beschikken over een flitser.

Hoe Evernote Notebook pagina's vast te leggen en op te slaan

De Evernote camera is speciaal ontworpen om de meest heldere foto's van je Evernote Notebook pagina's te maken. De camera herkent de Smart Stickers op je pagina automatisch en associeert de Sticker met een label en notitieboek in Evernote.

iPhone, iPad en iPod Touch

Pagina's vastleggen met behulp van de Evernote iOS camera

Houd de groene plusknop (+) ingedrukt en tik op de camaraknop of tik op de cameraknop in een geopende notitie.

De Evernote camera is standaard ingesteld op de automatische modus. De Evernote Notebook pagina's worden automatisch vastgelegd en in je standaard Evernote notitieboek opgeslagen als er geen Smart Stickers gedetecteerd worden.

Opmerking: Als de standaard modus (automatisch) uitgeschakeld is, houd de pagina dan binnen het vastleggebied op je beeldscherm en tik op de sluiterknop op het moment dat je een foto wil maken.

Android

Pagina's vastleggen met behulp van de Evernote Android camera

Open je camera:

Tik op de groene plusknop (+) en tik op Camera om de Evernote camera te starten

Leg een pagina vast:

1. Swipe door naar 'Document'
  2. Tik op de sluiterknop om pagina's vast te leggen

Notitie: Tik op de menuknop (drie puntjes) bovenin het scherm om de flits en camera-instellingen te wijzigen