Evernote Business-notitieboek

Notitieboeken in Evernote Business

De deelopties zijn op dit moment beschikbaar wanneer Evernote Business Notebook pagina's door een iOS apparaat gedeeld worden

Met het Evernote Business notitieboek van Moleskine kan je eenvoudig kiezen wat je met anderen wil delen. Ook kan je automatisch herinneringen toevoegen aan elke pagina die je in Evernote hebt opgeslagen.

Deel alles of alleen de belangrijkste zaken

Moleskine Evernote Notebooks video

Met het Evernote Business notitieboek van Moleskine kan je alles in een notitie delen. Wil je liever alleen die informatie delen die relevant is voor andere mensen in een vergadering of team? Het kan allemaal!

Moleskine publiekelijk gedeeld deel

Elke pagina bestaat uit twee delen:

• Bovenste helft: wanneer je zaken wil delen met anderen

• Onderste helft: voor persoonlijke zaken

Verstuur de notitie per e-mail (niet Work Chat) via Evernote op je iPhone, iPad of iPod Touch wanneer je alleen de bovenste helft wil delen. Selecteer Alleen bovenste helft delen wanneer je een melding krijgt. Je ziet de uitgesneden afbeelding in de voorbeeldweergave van de e-mail.

De gescande pagina wordt geoptimaliseerd en opgeslagen

Tik op 'Deel alleen bovenste deel'

De ontvangers zien alleen het bovenste deel van jouw notitie

Moleskine geoptimaliseerd
Evernote Business Notebook deelopties
Gedeelde Moleskine notitie ontvangen

De volledige notitie wordt altijd in je notitieboek in je Evernote account opgeslagen. Als het desbetreffende notitieboek of de desbetreffende link met andere gebruikers wordt gedeeld, zien zij de volledig notitie, inclusief het onderste deel van je notities.

Meer informatie over het delen van notities met anderen

Voeg herinneringen toe

Moleskine herinneringscheckbox

Vink het vakje 'Herinnering' bovenaan een pagina aan om in Evernote een herinnering toe te voegen aan een notitieboekpagina die je in Evernote opgeslagen hebt. Herinneringen worden getoond in de checklist met herinneringen boven jouw lijst met Evernote-notities. Je kunt in Evernote herinneringen bewerken en alarmmeldingen en e-mailadressen toevoegen. Meer informatie