Deel & bewaar een afbeelding of PDF

Screenshot van de opties voor Delen

Deel-icoonOpties voor opslaan en delen

Met Skitch kan je gemakkelijk afbeeldingen en PDF-bestanden opslaan en delen met andere mensen en andere apps.

Tik op het icoon Delen (Verzenden) boven aan het scherm voor de verschillende manieren waarop je jouw Skitch-afbeeldingen en PDF-bestanden kunt opslaan en delen. Nadat je enkele afbeeldingen gedeeld hebt, slaat Skitch je meest gekozen opties voor opslaan en delen op in een lijst die je kunt openen door in het swipe-menu onder aan het scherm op Frequent te tikken.

Skitch-afbeeldingen en PDF-bestanden delen

Skitch biedt verschillende manieren om afbeeldingen en PDF-bestanden te delen, waaronder:

• Delen als een bijlage of als een Evernote-link via AirDrop, sms of e-mail
  • Delen als een Evernote-link via Facebook of Twitter
  • Delen met alle deelnemers die zijn uitgenodigd voor een geplande vergadering
  • Delen met een andere app op jouw apparaat
  • Delen als een bijlage of als een Evernote-link via AirDrop, sms of e-mail
  • Delen met alle deelnemers die zijn uitgenodigd voor een geplande vergadering
  • Delen met een andere app op jouw apparaat

Je kunt afbeeldingen op de volgende manieren delen:

1. Evernote-link: slaat een Skitch-afbeelding of PDF-bestand op als een Evernote-notitie en kopieert de link (URL) van de notitie naar het klembord van je apparaat, zodat je deze in andere apps op je apparaat kan plakken.
  2. E-mail: deel Skitch-afbeeldingen of links naar PDF-bestanden (opgeslagen in Evernote) met anderen via e-mail
  3. Bericht: deel Skitch-afbeeldingen of links naar PDF-bestanden (opgeslagen in Evernote) met anderen via sms
  4. Vergadering: deel Skitch-afbeeldingen of links naar PDF-bestanden (opgeslagen in Evernote) via e-mail naar de deelnemers van een gepland evenement. Je kunt het evenement en de ontvangers van je afbeelding specificeren.
  1. Evernote-link: slaat een Skitch-afbeelding of PDF-bestand op als een Evernote-notitie en kopieert de link (URL) van de notitie naar het klembord van je apparaat, zodat je deze in andere apps op je apparaat kan plakken.
  2. E-mail: deel Skitch-afbeeldingen of links naar PDF-bestanden (opgeslagen in Evernote) met anderen via e-mail
  3. Twitter of Facebook: deel Skitch-afbeeldingen of links naar PDF-bestanden (opgeslagen in Evernote) met anderen via sociale apps
  4. Bericht: deel Skitch-afbeeldingen of links naar PDF-bestanden (opgeslagen in Evernote) met anderen via sms
  5. Vergadering: deel Skitch-afbeeldingen of links naar PDF-bestanden (opgeslagen in Evernote) via e-mail naar de deelnemers van een gepland evenement. Je kunt het evenement en de ontvangers van je afbeelding specificeren.

Opmerking: om Skitch-afbeeldingen of links naar PDF-bestanden te delen, moet je in de apparaatinstellingen Skitch toegang verlenen tot je kalender, Evernote-account of enige van de andere apps en accounts waarmee je wil delen.

Skitch-afbeeldingen en PDF-bestanden opslaan

Je kunt afbeeldingen op de volgende manieren opslaan in andere apps of op andere apparaten:

1. Naar Evernote: sla een Skitch-afbeelding op als afzonderlijke notitie in Evernote. Als je dat nog niet gedaan hebt, moet je jouw Skitch-app koppelen aan je Evernote-account door Evernote te selecteren in de instellingen van Skitch. Je kunt hier ook een standaard notitieboek specificeren waarin je Skitch-afbeeldingen en PDF-bestanden worden opgeslagen.
  2. Foto's: sla een Skitch-afbeelding op in de filmrol op je apparaat.
  3. Toewijzen aan contacten: sla een Skitch-afbeelding op in je contacten en wijs de afbeelding toe aan een van de contacten die op jouw apparaat opgeslagen staat.
  4. Klembord: slaat een Skitch-afbeelding op het klembord van je apparaat op, zodat je deze in andere apps op jouw apparaat kan plakken.
  5. AirDrop: deel een Skitch-afbeelding of PDF-bestand met andere apparaten waarop AirDrop is ingeschakeld via de AirDrop-functie op iOS-systemen.
  6. Printen: Bewaar een Skitch-afbeelding of PDF door deze te printen via een aangesloten printer.

Voordelen van het opslaan van Skitch-afbeeldingen in Evernote

Je kunt alles wat je in Skitch gemaakt hebt of van opmaak hebt voorzien opslaan in een Evernote-notitieboek. Het opslaan van een Skitch-afbeelding in Evernote stelt je in staat om je Skitch-afbeeldingen te bekijken, beheren, bewerken en delen als notities vanuit je Evernote-account. Nadat je Skitch-afbeeldingen in Evernote opgeslagen hebt, kan je deze bekijken en bewerken vanuit de Evernote-app. Heb je geen Evernote-account? Maak er nu een aan!

Opmerking: om Skitch-afbeeldingen op te kunnen slaan in Evernote, moet je jouw Skitch-app koppelen aan je Evernote-account door Evernote te selecteren in de instellingen van Skitch.