Snel aan de slag

Evernote Web Clipper is een eenvoudige extensie voor je webbrowser waarmee volledige artikelen, afbeeldingen, geselecteerde text, belangrijke e-mails en andere webpagina's die jou inspireren kan knippen.

Sla alles in Evernote op en bewaar het voor altijd.

Beschikbaar voor Chrome, Safari, Internet Explorer (IE) 7+, Firefox, Opera en Microsoft Edge (voor Windows 10 of nieuwer)

Sla in 3 stappen je eerste webknipsel op:

Step 1Start de Web Clipper om te knippen

Klick op de olifantknop in de werkbalk van je browser om de Web Clipper te starten.

Selecteer een knipsel type, volledige of delen van webpagina's, zoals nieuwsverhalen of onderzoeksartikelen. Bespaar tijd en bekijk geknipte content offline, terwijl je onderweg bent.

Stap 1: Start de Web Clipper

Step 2Annoteer sleutelinformatie

Op dit moment niet beschikbaar voor Microsoft Edge

Leg screenshots of webpagina's vast, selecteer daarna een 'Annotatie' tool om dingen te markeren of visueel eruit te laten springen, om ontwerpelementen aan te wijzen die je mooi vindt.

Stap 2: Annoteer knipsel

Step 3Deel met anderen

Klik op Deel om je ideeën met anderen te delen en te bespreken. Knip ideeën over ontwerpen om ze met je team te delen of plaats de details van een evenement op een teampagina.

Stap 3: Deel knipsel

Download Evernote Web Clipper