Meer tips

Knip e-mails uit Gmail of Outlook

Knip uit Gmail

Beschikbaar voor Chrome, Safari en Opera

Aangepaste knipsels uit Gmail

Start de Web Clipper in Gmail en klik op E-mail om een schone, rommelvrije versie van Gmail berichten (en geselecteerde discussies) meteen in je Evernote account op te slaan.

Knip uit Microsoft Outlook

Beschikbaar op Evernote voor Windows Desktop 5.6+

Aangepaste knipsels uit Outlook

In Outlook klik je op Nieuw knipsel in de werkbalk om e-mails, contacten en agenda evenementen te knippen naar je Evernote account.

Meer informatie over de Outlook extensie

Voeg notificatie alarmen toe aan webknipsels

Beschikbaar voor Google Chrome, Safari en Opera

Voeg herinneringen toe

Knip evenementendetails of reisbevestigingen uit e-mails of in-app notificaties om je aan belangrijke deadlines te herinneren.

Vind notities die met Web Clipper gemaakt zijn

Vind notities die door Web Clipper gemaakt zijn

Evernote laat je een zoekfilter gebruiken om alleen de notities te tonen die via Web Clipper gemaakt zijn. Om de lijst met die notities te bekijken, voer je source:web.clip in de zoekbalk in.

Opmerking: Om de lijst met notities die met Web Clipper voor Mac geknipt zijn, klik je in de zoekbalk en type je source:web clip of selecteer je Voeg zoekoptie toe > Bron > Webpagina.

Bekijk notities die gerelateerd zijn aan webknipsels

Beschikbaar voor Google Chrome, Safari en Opera

Evernote Web Clipper is meer dan alleen een hulp-app om nieuwe notities vast te leggen. Het helpt je ook om andere informatie te onthouden die je naar je Evernote-account hebt opgeslagen. Nadat je een webclip hebt vastgelegd, toont het bevestigingsvenster Gerelateerde notities uit je Evernote-account, evenals notities die je eerder vanaf dezelfde website hebt vastgelegd.

Vind gerelateerde notities

Evernote geeft inspirerende notities uit jouw account als suggestie, op basis van de content van je nieuwe Webknipsel. Open deze notities in Evernote via de Web Clipper bevestigingsbalk.

Bekijk gerelateerde notities in de zoekresultaten

Beschikbaar voor Google Chrome, Safari, Firefox en Opera

Om gerelateerde notities uit je Evernote account te bekijken wanneer je op het Web zoek met de meest gebruikte zoekmachines, zoals Google, Bing of Yahoo, moet je de gerelateerde resultaten optie in je Web Clipper instellingen aanzetten.

Gerelateerde resultaten

Om de gerelateerde resultaten-functie aan te zetten, start je de Web Clipper op, klik je op 'Opties', klik je op het vinkje van de 'Gerelateerde resultaten' box en klik je op Klaar. Je kan de optie ook in- of uitschakelen in de instellingen van je browser bij de 'Extensies' of 'Add-ons'.