Alles over het instellen van de Evernote widget op iPhone, iPad en iPod Touch

Alles over het instellen van de Evernote widget op iPhone, iPad en iPod Touch

Alles over het instellen van de Evernote widget op iPhone, iPad en iPod Touch

iOS Evernote widget in een iPhone

Met de Evernote widget kan je notities maken en bekijken vanuit het zoekscherm zonder de Evernote app te starten of je telefoon te ontgrendelen. Gebruik de Evernote widget om snel nieuwe notities te maken, herinneringen toe te voegen, documenten te scannen en naar notities in je account te zoeken.

Twee manieren

Ingeklapte modus: De Evernote widget start automatisch in de ingeklapte modus, alleen de gerelateerde notitie wordt getoond. Dit is gebaseerd op je meest recente en meest bekeken notities.

iOS Evernote widget in ingeklapte modus

Uitgeklapte modus: De uitgeklapte modus toont tot maximaal drie aanbevolen notities (gebaseerd op wat je het vaakst of meest recent gekeken hebt) en toont de meest gebruikte acties:

• Maak een nieuwe notitie
  • Voeg een nieuwe scan of foto toe
  • Herinnering toevoegen
  • In notities zoeken

Tik op Toon minder of Toon meer om te switchen tussen de ingeklapte en uitgeklapte modus.

Schakel de Evernote widget in

De Evernote widget wordt ook geïnstalleerd bij Evernote iPhone, iPad en iPod Touh (versie 7.5+). Omdat de widget niet automatisch ingeschakeld is, zal je deze stappen moeten volgen om het aan je Zoekscherm van je apparaat toe te voegen:

Alles over het toevoegen van de Evernote widget aan je Zoekscherm:

1. Scroll naar beneden in het Zoekscherm en tik op Bewerk
  2. Tik op de groene plusknop (+) naast 'Evernote'

Enable iOS Evernote widget in Search screen settings

TIP: De Evernote widget is standaard aan de onderkant het scherm toegevoegd. Tik en sleep de drie balken naast Evernote om het hoger in het scherm neer te zetten.

Je hebt de mogelijkheid om notities te tonen of te verbergen die in je Evernote widget verschijnen. Alles over het tonen en verbergen van notities in de Evernote widget:

1. Evernote starten
  2. Open Account en tik op Instellingen > Extensies
  3. Schakel Toon notities in widget in of uit

Evernote 3D Touch verbeteringen

iOS Evernote widget getoond met 3D Touch Quick Actions

Houd de Evernote app ingedrukt op apparaten die 3D Touch ondersteunen. Hierdoor zie je het Snelle acties menu. Je kan dan snel een nieuwe notitie aanmaken, een herinnering instellen, snel zoeken of een link delen in Evernote in de App Store.

Sleutelwoorden:

• snelle notitie
  • evernote widget
  • vergrendel scherm
  • vergrendeld scherm
  • melding
  • berichtingcentrum
  • 'vandaag' bekijken
  • widget
  • vandaag scherm
  • ios widget